Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Segedínský guláš

0.0
Segedínský guláš

Potřebné ingredience

Vepřové maso + bůček, 2 velké cibule, sádlo, sladká mletá paprika, kmín, sůl, pepř, voda + masox + +zeleninový bujon, kysané zelí, hladká mouka.

Postup přípravy

Cibuli zpěníme na sádle do zlatova, přidáme maso, sůl, pepř, kmín a podusíme, až maso pustí šťávu, přidáme papriku. Pak nalijeme vodu s masoxem a zeleninovým bujonem a děláme v tlakáči cca40 minut. Potom přidáme zelí a povaříme 15 minut. Zahustíme moukou s vodou a ještě povaříme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lenicka ml. 22. 10. 2009, 10:18
(Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie