Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Krakonošské maso na hořčici

0.0
Krakonošské maso na hořčici

Potřebné ingredience

Vepřové maso, sůl, pepř, plnotučná hořčice, cibule, sojová omáčka, masox, olej.

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, osmažíme na cibulce, zakapeme sojovou omáčkou a v tlakáči vaříme s masoxem cca 40 minut. Zahustíme moukou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nevedalova 4. 9. 2007, 12:57
Zdravím Jani, dneska jsem zkoušela Váš recept a je to fakt mňamka. Chlopek si pochutná určo stejně jako já. Díky za tip. Jana (PL) (PL)
bububububu 6. 9. 2007, 17:57
@nevedalova Tak to mě těší. :-) :-) :-) My si k tomu ještě dáváme syrovou cibuli nebo kyselý okurek (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie