(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Vepřová krkovička plněná zelím
Potřebné ingredience
500g krkovičky,500g kys.zelí,15-20dkg ang.slaniny/na plátky/,1větší cibule,sůl,pepř,kmín
Postup přípravy
Plátky masa nakrájíme na plátky a naklepeme,ososlíme,opepříme a kledeme nakr.anglickou slaninu.Potom vymačkáme vodu z kys.zelí a klademe na maso hromádky které umačkáme rukou,poté svineme do rolky a klademe koncem na zapékací mísu nebo menší plech a posypeme kmínem.Podlijeme vodou a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stup.asi1-1 a půl hod.Po půl hodině přidáme na půlkolečka nakr.cibuli.Během pečení maso poléváme štávou,dle potřeby přidáme vodu.
Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.
Dobrou chut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.
Dobrou chut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Připraveno před pečením

Podáváme s bramborovou kaší politou výpekem z masa.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Hyzule
(upraveno)
18. 12. 2009, 13:31




nahlásit
pajakrejcir
(upraveno)
18. 12. 2009, 13:25






nahlásit