Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Na lazaně i na jiné těstoviny***Ragu alla bolgnese - Bolonske ragu

0.0
Na lazaně i na jiné těstoviny***Ragu alla bolgnese - Bolonske ragu

Potřebné ingredience

mrkev, celer, petrzel (kupuji zmrazene, kostky),
mlete maso,
cibule, cesnek na kosticky,
pomodori pelati,
rozmaryn, pepr,

Postup přípravy

velmi chutne, rychle, lze pouzit do lasagni, nebo jako sugo na jakekoli testoviny

Do panve olej, cibuli, cesnek, maso, osolit, osmahnout, zeleninu, rajcata. varit
Testoviny uvarit al dente, smíchat se sugem, navrch nastrouhat syr

Do lasagni - koupit lasagne, ktere se nemuseji predvarit. pripravit si poradny kastrol ragu a kastrol besamelu - mouka, mleko, sul, maslo - de facto slana krupicova kase, kasovita ci ridsi (lepe) konzistence.
do pekacku vymazaneho maslem dat vrstvu besamelu, vrstvu lasagni, vrstvu ragu, vrstvu syra - staci eidam ci blatacke zlato, pripadne to micham s mozzarelou, vzacne s parmazanem. navrch zase besamel. vrstvy opakovat
posledni bude besamel, na nej hromadu syra a dat zapect. boule za usima.

misto ragu lze udelat jakekoli rajcato-zeleninove nebo houbove hustsi sugo.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie