Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

NEVAŘENÝ BÍLKOVÝ SNÍH DO KREMROLÍ

0.0
NEVAŘENÝ BÍLKOVÝ SNÍH DO KREMROLÍ

Potřebné ingredience

5 bílků, 12,5dkg krupicového cukru, 12,5 dkg moučkového cukru, 1 lžíce octa

Postup přípravy

Ušleháme tuhý sníh z 5 bílků, postupně vmícháme12,5dkg krupicového cukru a 12,5 dkg moučkového cukru. Jakmile trochu ztuhne, přidáme 1 lžíci octa a vyšleháme do tuha.

VYDRŽÍ 3 DNY !!!!!!!
===============

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

darinka30 15. 1. 2010, 15:14
super.. (clamp) (clamp) (clamp)
meloun51 16. 1. 2010, 0:19
@darinka30 Dari díky !!!!! (F) (F) (F) (F) (L) (L) (L)
kopretin.a 14. 1. 2010, 17:03
sníh do kremrolí šlehám v dřezu naplněném horkou vodou z kohoutku...je to raz dva a bez práce a hrnců...výsledek perfektní... :-)
meloun51 15. 1. 2010, 14:17
@kopretin.a Helenko určitě vyzkouším. Díky za receptík !!!! [A] [A] [A] (F) (F) (F)
Ilonáček 14. 1. 2010, 8:45
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
fidinka 13. 1. 2010, 22:10
Chci se zeptat,jestli tam není cítit ten ocet a jestli ten sníh po čase neteče? Děkuju Zdeňka. (clamp) (clamp) (clamp)
meloun51 14. 1. 2010, 16:49
@fidinka Zdeni já jsem tam ocet tedy necítila. A jestli neteče tak to nevím, nikdy mi tak dlouho sníh nevydržel. Kremrole tímto sněhem,plněné hned zmizeli. Ale ty tři dny určitě vydrží. *-) (F) (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie