(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
NEVAŘENÝ BÍLKOVÝ SNÍH DO KREMROLÍ
Potřebné ingredience
5 bílků, 12,5dkg krupicového cukru, 12,5 dkg moučkového cukru, 1 lžíce octa
Postup přípravy
Ušleháme tuhý sníh z 5 bílků, postupně vmícháme12,5dkg krupicového cukru a 12,5 dkg moučkového cukru. Jakmile trochu ztuhne, přidáme 1 lžíci octa a vyšleháme do tuha.
VYDRŽÍ 3 DNY !!!!!!!
===============
VYDRŽÍ 3 DNY !!!!!!!
===============
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
darinka30
(upraveno)
15. 1. 2010, 15:14
super..
meloun51
(upraveno)
16. 1. 2010, 0:19
@darinka30
Dari díky !!!!!
kopretin.a
(upraveno)
14. 1. 2010, 17:03
sníh do kremrolí šlehám v dřezu naplněném horkou vodou z kohoutku...je to raz dva a bez práce a hrnců...výsledek perfektní...
meloun51
(upraveno)
15. 1. 2010, 14:17
@kopretin.a
Helenko určitě vyzkouším. Díky za receptík !!!!
Ilonáček
(upraveno)
14. 1. 2010, 8:45
fidinka
(upraveno)
13. 1. 2010, 22:10
Chci se zeptat,jestli tam není cítit ten ocet a jestli ten sníh po čase neteče? Děkuju Zdeňka.
meloun51
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:49
@fidinka
Zdeni já jsem tam ocet tedy necítila. A jestli neteče tak to nevím, nikdy mi tak dlouho sníh nevydržel. Kremrole tímto sněhem,plněné hned zmizeli. Ale ty tři dny určitě vydrží.