Knedlík s vejci
Potřebné ingredience
houskový knedlík (mže být jen půlka), 4-5 vajec, středně velká cibule, klobásek, olej, sůl, podravka či vegeta
Postup přípravy
Zůstal vám v lednici houskový knedlík a nevíte co s ním? Jednoduché a rychlé!!!
Nakrájím najemno cibuli, osmahnu na oleji do růžova, přidám na kostičky nakrájenou klobásu (může být i hrubý kabanos, nebo uzenina kterou najdete v lednici), osmahnu, přidám na kostky nakrájený knedlík, zase osmahnu, pak přidám 4-5 vajec, můžete i více (podle chuti, osmahnu, tak aby nebyl knedlík vysušený, spíše vláčný, můžete přidat trošku oleje i při smažení). Nelekejte se, když se bude knedlík připékat na dnu hrnce, nic se neděje. Přidáte sůl a špetku podravky a můžete podávat na stůl. Nám chutná s čerstvou zeleninou, nebo jen tak se sterilovaným okurkem. Je to velmi jednoduché a rychlé, chutná celé rodině! Dobrou chuť!!!!
Nakrájím najemno cibuli, osmahnu na oleji do růžova, přidám na kostičky nakrájenou klobásu (může být i hrubý kabanos, nebo uzenina kterou najdete v lednici), osmahnu, přidám na kostky nakrájený knedlík, zase osmahnu, pak přidám 4-5 vajec, můžete i více (podle chuti, osmahnu, tak aby nebyl knedlík vysušený, spíše vláčný, můžete přidat trošku oleje i při smažení). Nelekejte se, když se bude knedlík připékat na dnu hrnce, nic se neděje. Přidáte sůl a špetku podravky a můžete podávat na stůl. Nám chutná s čerstvou zeleninou, nebo jen tak se sterilovaným okurkem. Je to velmi jednoduché a rychlé, chutná celé rodině! Dobrou chuť!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé