Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 27 návštěvníků)

Babicovy dobroty - krkovička MOOC DEKUJI JANIČCE REMKOVÉ!!!

0.0
Babicovy dobroty - krkovička MOOC DEKUJI JANIČCE REMKOVÉ!!!

Potřebné ingredience

Suroviny: Plátky krkovice podle počtu strávníků, na každou krkovici jedna menší cibule, dionská, nebo jiná ostřejší hořčice, plátky anglické, na každý kousek aspoň 3 plátky, sůl, pepř

Postup přípravy

Postup:

Krkovici nenaklepáváme, osolíme, opepříme a hodně z obou stran potřeme hořčicí. Na každý plátek dáme jednu menší, na kolečka nakrájenou cibuli a plátky anglické, může být i uzený bůček, nebo Váhalova slanina. Pevně zabalíme do alobalu, aby nám nevytékala šťáva a dusíme v něm asi 45-50 minut, pak alobal otevřeme a ještě chvíli pečeme buď horkým vzduchem, nebo grilem, aby maso dostalo řůžovou barvu. Podáváme s opečenými bramborami, nebo s chlebem.

JEŠTE V ALOBALU......

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

majas8 6. 3. 2010, 15:43
Teda!! Vůbec nemám čas sledovat přes den televizi a většinou mě ani nenapadne hledat na stránkách recepty, ale našla jsem tady na MMB a děkuji vám za to! (clamp) (clamp)Opravdu jsem si dneska vysloužila pochvalu, krkovička neměla chybu! Dělala jsem ji s opékaným bramborem a dcera dokonce nevybírala cibuli :-)Takže chválím recept, opravdu super! (radost)
Trinity76 25. 2. 2010, 20:08
Marcelko, manža trvá na tom, abych Vám napsala, že je to výborné, šťavnaté a luxusní (F) (F) (F) (F) (F) Už jí třetí kousek, to zase bude dneska noc ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)Moc děkuji za inspiraci (F) (F) (F)
Bubalka 7. 2. 2010, 12:55
díky za recept, opět něco nového... (Y) já jsem už myslela, že tu nikdo nevaří a jen pečou a kupují dorty... 8-|
hvezdamodra 7. 2. 2010, 16:26
@Bubalka jste mooc hodná,tak at chutná (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Vlasta33 6. 2. 2010, 19:20
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie