Zobrazit přihlášovací formulář

Sladká jídla

Přidat recept

Žemlový sýrový pudink

0.0
Žemlový sýrový pudink

Potřebné ingredience

260g bílé veky
120g másla
30dl mléka
260g sýra typu ementál
pažitka nebo zelená petrželka
6 vajec

Postup přípravy

Veku nakrájíme na kostičky,opečeme na másle a naskládáme do ohnivzdorné misky.
Posypeme ji zelenou pažitkou nebo petrželkou a zalijeme mlékem,do kterého jsme zašlehali 6 vajec spolu s dvěmi třetinami celkové dávky nastrouhaného sýra.Povrch posypeme a necháme v troubě půl hodinky zapéct.
Podáváme s jakýmkoliv salátem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Leňula*B 22. 8. 2007, 8:46
:^) :^) :^) :^) nidy to nedělám ale toto mi nedá, 8-| peskovat pravopis no, jo každej nemůže být dokonalej, snad záleží na jiných věcech ne? (wash) (wash) (wash) (wash) (wash) (wash)
hanca123 22. 8. 2007, 8:12
Ještě sýrový
babubabu 22. 8. 2007, 7:33
Velice mě udivují ty hrubky v receptech.
Lukrato 22. 8. 2007, 9:02
@babubabu Milenko, ale o hrubkách to tady přece není.....jo jasně, taky jsem jich tam pár napočítala, ale v jiných receptech je jich ještě mnohem víc a věřte mi, že horších.... Nikdy to ale nekomentuji, protože to tady není kurz češtiny, ale vaření..... :^)
Leňula*B 22. 8. 2007, 12:53
@Lukrato (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie