(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Pangasius s fazolkama na slanině

Potřebné ingredience
pangasius - množství záleží na vás, 1 - 2 konzervy fazolek, 10dgk anglické slaniny
Postup přípravy
na pánev dáme pečící papír (pro rybu je to lepší pak se nechytá k pánvi). Necháme rozpustit máslo a na něm pak zprudka opečeme okořeněnou rybu z obou stran. Opečeme všechnu rybu co budeme mít k obědu. Pak sundáme pečící papír z pánve a osmahneme na ní slaninu,nedáváme máslo ani olej protože slanina hodně omastku pustí a necháme jí trochu vyškvařit. Poté na slaninu dáme fazolky a promícháme, chvíli dusíme. Když je hotovo, slaninu s fazolkama dáme do pekáčku a na to vyskládáme rybu posypanou majoránkou a necháme v troubě tak 5minut zapéct, aby ryba natáhla chuť z ostatních surovin. Je to mňamka tak doufám že Vám bude taky chutnat

na pánev dáme pečící papír

okořeníme si rybu

necháme rozpustit máslo a zprudka na něm osmahneme rybu

po upečení veškeré ryby, na pánvi osmahneme slaninu

až bude slanina osmahnutá přidáme fazolky a vše smícháme a chvíli podusíme

poté fazolky se slaninou přendáme do pekáčku, vyskládáme na to rybu posypeme majoránkou a necháme v troubě asi tak 5minut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

vercaverca
(upraveno)
14. 3. 2010, 13:18
Vypadá to dobře
...tak to asi dnes vyzkouším k večeři


nahlásit