Rostlinná šlehačka alias Paříž - vhodná i pod potahovku

Potřebné ingredience
0,5 l rostlinné šlehačky (koupíte ve zdravé výživě), 4 lžíce kakaa, lžíce cukru moučka, trochu studeného mléka - není podmínkou
Postup přípravy

potřebujeme rostlinnou šlehačku a kakao

Šlehačku vyšleháme s jednou lžící cukru do tuha, je tužší než živočišná. Víc nesladím, šlehačka je slazená, ale slaďte dle chuti. Pokud budete zdobit, je lepší přidat mléko, pak je to hodně tuhá šlehačka.

přidáme kakao

zašleháme

a je hotovo - mňam je táááááááák dobrý

i bráškovi chutná

v potahovce, drží a nehne se ani marcipán
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
















![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)


![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)

































































![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)




![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)




















