Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Francouzké bagety

0.0
Francouzké bagety

Potřebné ingredience

375ml vody,25g kvasnic,5g soli,5g cukru,425g pšeničné chlebové mouky,100g hladké mouky,75g žitné mouky

Postup přípravy

Těsto na bagety si připravuji v domácí pekárně,ale určitě ho můžete připravit i klasickým způsobem.Vykynulé těsto rordělíme na 4-6 části,vytvořte dlouhé bochníkové tvary a nechte je ještě caa 30minut uležet.Na horním povrchu utvořte řadu šikmých zářezů a vložte do trouby vyhřáté na 160°C.
Jsou moc dobré.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ajina28 15. 2. 2011, 17:57
tak ted jsem je dopekla a jsou super :-) moc nám chutnají,akorát jsem jich udělala víc menších ,-) vyšlo mi jich 11
RIBICKA 16. 5. 2010, 18:28
Jsou moc dobré (L)
Boňule 12. 3. 2010, 11:13
Vypadají úžasně, potíráte před pečením něčím? (Y)
batoh 12. 3. 2010, 18:52
@Boňule Jo,jo tentokrát jsem potřela vajíčkem.Jinak nepotírám. (L) (L) (L)
Ilonáček 11. 3. 2010, 23:19
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie