Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Rizoto s treskou a se zeleninou

0.0
Rizoto s treskou a se zeleninou

Potřebné ingredience

filé z tresky cuketa, hrášek, mrkev (popř. další zelenina podle chuti) 2 lžíce rýže voda olej/máslo

Postup přípravy

Cuketu a mrkev oloupejte, omyjte a nakrájejte na drobno. Spolu s hráškem je uvařte do měkka. Filé z tresky omyjte studenou vodou, osušte ubrouskem a poduste na troše másla nebo oleje. Rýži uvařte do měkka. Uvařenou zeleninu s trochou vody rozmačkejte, propasírujte nebo rozmixujte a smíchejte s rýží. Hotové rybí maso rozmačkejte vidličkou (důkladně je přitom prohlédněte, zda neobsahuje kosti) a přimíchejte k rizotu.

Tip:

Ryby patří k potravinám, které nejčastěji vyvolávají alergické reakce u dětí. Pokud váháte, zda rybu kojencům podávat, přečtěte si náš článek Patří ryby do jídelníčku kojenců?



V hodné pro děti od 8měs.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie