Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Sedlčanský pstruh

0.0
Sedlčanský pstruh

Potřebné ingredience

20 min, pro 4 osoby 4 pstruzi 1 vejce 100 g hladké mouky 150 g drcených vlašských ořechů 1 dl suchého bílého vína 1 Sedlčanský Hermelín sůl, bílý pepř, olej

Postup přípravy

Pstruhy vcelku obalíme v hladké mouce, namočíme v těstíčku, pečeme zprudka na oleji po obou stranách a zvolna dopékáme. Těstíčko se připraví z vejce, bílého vína, soli, bílého pepře, strouhaného Hermelínu a drcených vlašských ořechů.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

J 1 27. 6. 2010, 8:34
(pl) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie