Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 24 návštěvníků)

RYCHLO PIZZA aneb BUCHTA TROCHU JINAK !!

0.0
RYCHLO PIZZA  aneb BUCHTA TROCHU JINAK !!

Potřebné ingredience

Těsto : 250dg polohrubé mouky 0,5l podmáslí 2 vejce, 1/2 Prdopeče

Postup přípravy

- do mísy nasypeme mouku s práškem do pečiva. Přidáme dvě vejce a vlijeme podmáslí. Suroviny spolu smícháme a hustší těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (používám v tomto případě krupičku na vysypání).

potřebné indegrience k těstu

uhňátané těsto:-)

rozetřené těsto na plechu

šunkový základ na těsto pizzy - kombinace uzeného šunkového salámu s kuřecím šunkovým

tvrdý salám na měkkém šunkovém podkladu

zeleninový přídavek

pizza s konečnou úpravou sýra a kečupu - připravená do trouby

a jeden malý vzorek pro Vaše očička, když je to hotové a do druhého dne nic nezbude, protože je měkoučká, nízká a hlavně mega dobrá:-)
Levné, rychlé - prostě, když už není nápad co k večeři a nebo jen tak - rychlo pizza Vás zachrání:-)
Pozn.: Místo podmáslí se může nahradit bílým jogurtem, ale místo 0,5l - dát 600g jogurtu (4 malé kelímky)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

brenda 9. 2. 2011, 16:58
tak jsem dnes dělala na véču a zdá se mi,že uprostřed bylo těsto ještě nedopečené,kraje byly o.k.,ale pod náplní to nebylo dodělané,tak ještě dopíkám,ale jinak supr receptík,jen musím vychytat pečení (Y) (Y) (Y) (Y) *-) *-)
lenka 1 19. 1. 2011, 17:25
Díky za super recept,dělala jsem dnes odpo a musela udělat ještě z jedné dávky,plech byl hned pryč.Do těsta jsem dala koření na pizzu a pod sýr spoustu česneku a nemělo to chybu,jednoduché,rychlé,výborné.SUPER RECEPT (Y)
Ajča74 3. 5. 2010, 17:34
Moc dobrééééé, do těsta jsem přidala trochu bylinkové soli. Těsto vláčné, prostě OK (Y) (Y) (Y)
Sylva1 3. 5. 2010, 17:39
@Ajča74 Andrejko, moc děkuji za pochvalu a s tou bylinkovou solí - bezva nápad (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) - příště přidám a bude to asi úplně bájo (Y) (Y) (F)
Ilonáček 1. 5. 2010, 18:15
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
zdenka54 1. 5. 2010, 18:02
Prosím,prosím o odpověď (hello)
Hnědovláska 1. 5. 2010, 17:50
(Y) (Y) (Y) Paráda (dance) Může se těsto nalít i na pečící papír nebo jen na vymazaný a vysypaný plech? :-$ Děkuji (L) (F)
Sylva1 1. 5. 2010, 17:57
@Hnědovláska Určitě i na pečící papír - službu to udělá stejnou. Přeji dobrou chuť (F)
zdenka54 1. 5. 2010, 17:45
Vrtalo mi hlavou proč jsou na fotu čtyři kelímky na půl litru,teď čtu a už vím......Jinak s Vámi souhlasím,já taky MOC a MOC obdivuji ty šikulky, co pečou a tvoří tu krásu,někdy mi to hlava nebere,jak je možné něco tak úžasnýho udělat *-)ale mám radost,když se mezi dorty objeví něco na vaření.Tu Vaši pizzu udělám,láká mě to,že se nemusí těsto roztahovat a jen se nalije (Y)Jak dlouho a na kolik pečete?Děkuji (K)
Sylva1 1. 5. 2010, 18:04
@zdenka54 Zdeničko, vzhledem k tomu, že jsem ještě stará páka a neláká mě elektrika(já totiž vůbec nerozumím elektrickým sporákům a už vůbec ne dobám pečení a stupňům - peču vše od oka a po dlouholeté praxi), tak jsem stále na plynu a bohu dík :-)) V plynové troubě to mám stažené na skoro minimum a peču tak 15min a pak už jen hlídám. Nevím, zda jsem poradila, ale opravdu, kdo léta peče na plynu mi dá určo za pravdu. Ale určitě to vychytáte a bude chutnat :-) (F)
Sylva1 1. 5. 2010, 17:15
Dorty už nepeču - mám to za sebou a skláním hlavu před všemi maminkami, které se do toho pouští a dělají takové krásné zázraky (F). ale dávám recept také na něco supr rychlého a dobrého a teď neví,. zda je to pro nezájem a nebo přehlcení právě zmiňovaných dortů. Už dlouho jsem jen tak neviděla v hlavní nabídce normální recept na cokoli (kromě potahovaných a uměleckých dortů), které jsou hlavně oblíbené. Musím vždy naject na recepty a pak si vybrat :-( Nevím, možná to bude opět téma k ukamenování, ale ač jsem starší, tak rády uvítám recepty i od mladších, ale určitě ne v kategorii recepty a převážně jsou jsou potahované dorty k různým příležitostem. Snad nebude na mě každý nadávat, že mám jít třeba do šrotu apod., když bych uvítala raději v kategorii recepty více všedních receptů k obědu nebo večeři. Děkuji za přečtení a nebuď-te moc zlý na jednu starší generaci :-) (F)
KNOKA 2. 5. 2010, 11:09
@Sylva1 I já se paní Světlano přidám, také nepatřím k mladým maminkám. Receptů za ty léta je nastřádáno až až, ale vždy potěší nějaká nová inspirace s obrázkem na obyčejné jídlo. Ale než se člověk prokouše těmi krásnými dorty, tak to chvilku trvá, což je škoda. Díky za vaší krásnou inspiraci a již si ho ukládám. (Y) (Y) (Y)
AnniB 1. 5. 2010, 17:22
@Sylva1 Myslím, že vás kamenovat nikdo nebude :-) Dorty jsou sice úžasné, ale je jich už opravdu moc ,-) Taky jsem ráda za každý ,,normální,, recept (Y) (Y) (Y) (Y) A ten váš vypadá skvěle a určitě brzo vyzkoušíme |:o) (L)
Sylva1 (upraveno) 2. 5. 2010, 8:07
@AnniB Andrejko, děkuji za podporu a když upečete, dejte vědět, zda Vám trhali ruce (spíše plech) jako mě. Dva dny po sobě jsem dělala a druhý den ( ato je dneska) jsem stopovala za jak dlouho zmizne a bylo to přesně 21,8 min :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie