Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Králík

0.0
Králík

Potřebné ingredience

1 naporcovaný králík plnotučná hořčice tymián bobkový list slanina 2 dcl bílého vína 1 lžíce hladké mouky smetana sůl, olej cibule

Postup přípravy

Postup:

Porce králíka posolíme, potřeme hořčicí a opečeme na oleji z obou stran. Posypeme nakrájenou slaninou. Přendáme do pekáčku, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, tymián, bobkový list a zalijeme bílým vínem. Za občasného podlévání vodou dusíme v troubě při 160°C asi 1 hodinu. Pečeného králíka vyjmeme z pekáče, výpek zalijeme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou. Lehce provaříme. Podáváme s bramborem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mil4a 10. 5. 2010, 8:55
(hotdog) Mňam.Králíka miluju,ale máme ho málokdy. (H)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie