(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Jahodový koláč
Potřebné ingredience
Na těsto:
6 vajec,
18 dkg cukru,
18 dkg polohrubé mouky,
5 dkg másla,
2 dkg kakaa,
1 vanilkový cukr-
Krém:
25 dkg másla,
5-10 dkg cukru,
12,5 dkg tvarohu,
několik lžic mléka
Postup přípravy
Žloutky utřeme s polovinou cukru.Z bílků ušleháme sníh a přidáme do něj druhou polovinu cukru.Sníh promícháme se žloutky,opatrně vmícháme mouku a přikapeme rozpuštěné máslo.Kakao rozpustíme v trošce horké vody a přimícháme do těsta.Upečeme v troubě.
Když je těsto vychladlé,potřeme ho krémem,na krém naskládáme jahody nakrájené na plátky a posypeme strouhanou,mléčnou čokoládou.Dáme do lednice proležet.
Na léto nejlepší a nejoblíbenější buchta nás všech.
DOBROU CHUŤ!!!!
Když je těsto vychladlé,potřeme ho krémem,na krém naskládáme jahody nakrájené na plátky a posypeme strouhanou,mléčnou čokoládou.Dáme do lednice proležet.
Na léto nejlepší a nejoblíbenější buchta nás všech.
DOBROU CHUŤ!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kristinkasimon
(upraveno)
8. 11. 2007, 21:58
SUPER NÁPAD RÁDA SKUSÍM , A DÁM URČITĚ VĚDĚT JAKÝ MĚLA USPĚCH LENKA