Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

NETRAPIT SA!!! ALE ZDRAVO ZIT A CVICIT!

0.0
NETRAPIT SA!!! ALE ZDRAVO ZIT A CVICIT!

Potřebné ingredience

Takze pisem vam aby som sa podelila o skusenost, ..ja som zacala s dietou ktora bola najprv fajn ale na 4 den som uz odpadavala od hladu a tak som sa rohodla, ze si poradim sama, citam vela na nete a tak, ..Zacala by som asi tym, ze som zmenila svoj jedalnicek, ranajky mam velmi chutne a nie mastne, obvykle netucne mliecko a fitnes lupienky, alebo jogurt s jablkom, rano nebyvam moc hladna, cize to je vyhoda, ..obvykle su tie ranjaky od ten 8-9, obedik jem vsetko co sa doma vari, teda co priatel navari, len v mensom, obed je od tej 12-13. vecera je normalne taky chlebik celozrnny so sunkou, rajcinkou, paprikou, proste chlebicek, ale aj tuniaka s cibulkou si rada dam, alebo aj omeletu, tato vecera je od 17-18, a este jedna je od 20-21 a vtedy si dam biely jogurt a musli, alebo do bieleho jogurtu si dam skoricu, alebo nieco take, alebo len si salatik urobim.Medzi tym vela pijem, a caj zvyknem žihlavovy, uz som si zvykla,sem tam aj cafe bez cukru z mliekom, a 2 tyzdenne detox caj, rano je potom fajne na wcku :D..A samozrejme civcim, kazdy den 30 minut, su to cviky ktore som si nasla na nete a robim ich aj rada, ked mam volny den, ze nie som v praci robim to aj 2 krat denne, proste lebo sa mi chce..a medzi jedlami aj ovocie, zelenina, a ked mam chut na nieco sladke dam si kludne kusok niecoho :) je to vsetko len na vas, zdravy pristup a hlavne si verit, ..ja som uz schudla takto za mesiac 5,5 kg..potom som jedla mesiac vsetko co som videla a pribrala som spat iba 1 kilo, zaidny jojo efekt, teraz ju mam zasa lebo chcem byt fajn na leto, mam 70 a chcem ist na 65, a to som mala 75 :) tak drzim palce a baby su aj horsie veci na svete ako tlsta prdel alebo celulitida :)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zuzkaPR 10. 1. 2014, 17:21
Perfektní!!!! Zkouším podle Vás... původně jsem měla 73kg (N) :-o :-( , dneska jsem se po týdnu vážila a mám 70,3 kg :^) a chci svých, krásných 63 jako před dětmi :-$ :-$ :-$ :-$, tak jsem zvědavá, v létě jedeme k moři, tak snad se "pochlapím" a těch sedm kilo navíc do plavek shodím!!! 8-| 8-| 8-| Dělám to úplně stejně, mezi snídaní, obědem a večeří, když bych jindy mlsala, dám si třeba jen jablko, nebo bílý jogurt, musli tyčinku, nebo libovolnou zeleninu a cítím se opravdu fajn... hodně, hodně piju, to jsem taky lajdala!!! První tři dny tedy byly trošku kruté, protože můj roztažený, zhýčkaný žaludek z nočního nezdravého ŽRANÍ brambůrek a topinek s tousty trpěl, ale už je to super. Hlad opravdu nemám. Každý den si půl hodinky u televize šlápnu na stepperu, nutím se ke cvičení, ale to snad časem ,-) ,-) ,-) Tak s chutí do toho!!! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
aluška27 24. 8. 2010, 22:47
Stale mam v tom chaos-kedy mam jest a ake su medzi jedlami hodinove intervaly.Vstavam okolo7h a spat chodim okolo23h.-som doma na MD-takze casu mam dost len si neviem to jedlo rozdelit. Mohli by ste mi napistat aspom na jeden cely den jedalnicek? A ako sa vam teraz dari?Aky mate ubytok a za kolko?
Timica 15. 9. 2010, 17:58
@aluška27 Dobry den, nepisala som dlho lebo som bola doma na Slovensku na dovolenke :) a dari sa mi super, ved ako inak na dovolenke, a na tej sok aj vsetko jedla a pribrala sok za 3 tyzdne 2 kila ale v pohode, pretoze som vazne nedavala pozor na nic.Ale o chviku zsa prejdem na zdrave papanie, nad to nie je :) to casovanie je fajn ale zasa nie je dolezite, ranajky tak od 8-9 obed 12-13 vecera 17-18 a neskorsia vecera co som si ja casto uz nedala je od 20-21.
beruska.es 18. 7. 2010, 9:06
Zdravím (hello) a naprosto souhlasím s poslední větou. (clamp)
76ALKA 5. 7. 2010, 20:48
souhlasím!!!!!!!!!!!! (Y)mám za sebou fůůůru diet a pokaždé to samé,platí zlaté pravidlo,nemít hlad,naučit se pravidelnosti,přidat pohyb a místo 6 knedlíků si dát 2-3 a úspěch se dříve či později na 100% dostaví |:o)..Hlavně mít dobrou náladu,nevzdávat se a pochopit,že záleží na mě samé v jakém těle se cítím dobře a ikdyž budu mít super postavu,ale v hlavě nějaké trable dobře mi stejně nebude!Proto se mějme rády a buďme šťastné za každý nový den (L)
Zituska1 22. 6. 2010, 18:43
Já jen a jen souhlasím, začala jsem s tímto druhem stravování asi před 2 měsíci, když je v neděli napečeno, tak si klidně 1-2 kousky dám a i tak se mi podařilo zhubnout 7kg.
gonzar 18. 6. 2010, 21:39
Perfektní recept. (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (flower) (flower)
Timica 20. 6. 2010, 23:50
@gonzar dakujeeem :)
Jxsara 18. 6. 2010, 5:33
Správný recept a hlavně ta poznámka nakonec...jsou horší věci než........ (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie