Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kachna s játrovou nádivkou

0.0
Kachna s játrovou nádivkou

Potřebné ingredience

1celá kachna
sůl-lžička kmínu
nádivka:3housky
10ml mléka
špetka drceného pepře
3vejce-trochu petrželky nebo šnitlíku a jedna játrová paštika100-150g-nebo krájenou

Postup přípravy

housky nakrájíme na kostičky a dáme nasucho opéct do trouby-potom je zalijem mlékem,přidáme koření,vejce,nasekenou petrželku či šnitlík mírně osolíme
kachnu omyjeme a osušíme-naplníme břicho nádivkou a nakonec otvor zavřeme párátky nebo zašijeme-
kachnu osolíme pokmínujeme a dáme do pekáčku-podlijeme ji trochu vodou a pečeme při 200C asi 80minut
podle potřeby během počení kachnu podlévámea otočíme
podáváme sknedlíkem a zelím.....
moc moc dobré!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie