Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Shmaky čína

0.0
Shmaky čína

Potřebné ingredience

Na dvě porce: 200g shmakouna (421,2kJ) Solamyl 10g (131,2kJ) 1 PL sojovky (75kJ) 2 bílky (140kJ) pórek 60g (114kJ) olivový olej 1PL (370kJ) jarní cibulka 25g (35kJ) mraž. zelenina Lidl s kukuřičkami, houbami, luskami.... 200g (462kJ) Celkem cca na jednu porci 874kJ + příloha vařená rýže 120g (624kJ)= cca 1500kJ + čerstvá zelenina

Postup přípravy

Shmakouna nakrájíme na nudličky a naložíme na cca 30min do směsi z rozšlehaných bílků, Solamylu a sojovky. Trochu osolíme. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme a osmahneme mraženou zeleninu, přidáme naloženého Shmakouna včetně směsi, opět osmahnout, podlít trochou vody nebo vývarem a na závěr přidat pórek. Můžeme dochutit kořenící směsí bez glutamanu:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie