Vepřové ocásky s kysaným zelím a šunkovými knedlíky.

Potřebné ingredience
Načesnekované a den předem naložené vepřové ocásky je to maso od křížové kosti. Kysané zelí s jablkem. Rohlíkové knedlíky s uzenou šunkou.Sice nemusely k tomu pečenému být se šunkou ,ale chtěla jsem si ty knedlíky vyzkoušet.
Postup přípravy
Postup určitě nemusím psát je to klasika.

Knedlíky:7 tvrdších rohlíků,1/2l mléka,sůl,2 vejce,200g hrubé mouky.
Rohlíky nakrájíme na kostičky zalijeme horkám mlékem a necháme ai 1/2hod.odpočinout.Osolíme přidáme vejce a mouku.
Vše smícháme a mokrýma rukama děláme koule.
Dáme do vroucí vody a vaříme 15-20min.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

marcela54
(upraveno)
30. 11. 2010, 13:57
vypadá to dobře





nahlásit

Gabžule
(upraveno)
20. 9. 2010, 17:50




nahlásit