Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Likérové špičky

0.0
Likérové špičky

Potřebné ingredience

Krém: 18 dkg vody ,16 dkg písk. cukru ,3 lžíce solamylu ,2 dkg kakaa .Vše vaříme 5 minut na hustou kaši .Přidáme 26 dkg čokolády na vaření a po rozpuštění přimícháme 26 dkg 100% tuku .

Postup přípravy

Vše vaříme 5 minut na hustou kašiPřidáme 26 dkg čokolády na vaření a po rozpuštění přimícháme 26 dkg 100% tuku .Necháme vychladit a vyšleháme. Speciální trubičkou na špičky nastříkáme krém na piškoty které jsem si předtím natřela čokoládou aby ne nenasakovaly. Nastříkaný krém na piškotech dáme do mrazáku . Po ztuhnutí naplním budˇ vaječným konˇakem nebo rozmíchaným salkem s rumem . Řezanou špičkou uzavřeme špičky a dáme zase do mrazáku , pak máčíme v čokol. polevě.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jeremy 8. 5. 2013, 13:45
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (Y)
jary 26. 6. 2011, 22:08
Dobrý večer, kolik kousků je z jedné dávky?? A piškoty myslíte ty klasické Opavia nebo se prodávají ještě o něco větší?? Moc děkuji za info, Jaruš
darinka30 17. 8. 2010, 18:17
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Štěpařka 17. 8. 2010, 7:40
Dobrý den,špičky vypadají úžasně.Jaké piškoty používáte - kupované nebo si je pečete ?A jakou velikost špičky ? Díky :-) :-) :-)
eva1953 17. 8. 2010, 7:58
@Štěpařka Tyto špičky jsem dávala na kupované piškoty dělala jsem je tou nejmenší špičkou a to je -14 až 20, a objednala jsem si ještě velikost ,18 až 26 ale stou to teprve budu zkoušet . Toto jsou dvě nejmenší velikosti , tato 14 až 20 je akorát na kupované piškoty . Stála 129 kč prodává pan Loukota Josef . |:o) |:o) |:o) |:o) (F) (F) (F) (F) (F)
mimi277 19. 12. 2010, 14:05
@eva1953 Dobrý den,špičky vypadají úžasně!!!Chtěla jsem se jenom zeptat,jestli pan Loukota prodává tady na netu...díky
eva1953 11. 4. 2011, 11:15
@mimi277 ano prodává (F) (F) (Y)
Zrušený účet 17. 8. 2010, 7:36
Celá naša rodina ich miluje, keď už musím, tak ich robím hlavne na väčšie oslavy a vo veľkom, no potom ma ešte týždeň bolí ruka, tuhý krém sa dosť ťažko tlačí cez špičku, ale tá chuť!!! (Y) (Y)
Luciášš 16. 8. 2010, 21:10
tak to taky vyzkouším díky za receptík |:o)
J 1 16. 8. 2010, 20:23
Super (Y) (Y) (Y)
Snezenkakyticka 16. 8. 2010, 11:13
Vypadají skvělě! zkoušela jsem loni nějaké, ale krém byl velmi řídký,,roztékal se pokud nebyly špičky v lednici, vyzkouším Vaše! :-)
eva1953 16. 8. 2010, 12:32
@Snezenkakyticka hlavně se musí dávat stále do mražáku chladit ,jinak úžasné .Krém po vyšlehání je docela hustý . |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (^) (^) (^) (^)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie