Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Bůček pod peřinkou

0.0
Bůček pod peřinkou

Potřebné ingredience

Asi 1 kg libového bůčku bez kosti,2 cibule,1 pórek, 1-2 hermelíny,1 šlehačka,4 str.česneku,pepř,sůl

Postup přípravy

Bůček si nakrájíme na asi 2 cm silné plátky,osolíme,opepříme a potřeme česnekem.Do pekáčku si dáme nakrájenou cibuli a pórek, na to poklademem plátky připraveného bůčku a zalijeme šlehačkou,pečeme v troubě do zlatova/zhruba asi 1 hodinu/.Když je bůček zlatavý poklademe ho plátky hermelínu a necháme rozpéct.PZ.s brambůrky-báječná dobrota

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kolicka 29. 9. 2013, 19:54
Dnes sem uvařila (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)a dobrůtka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)děkuji za super receptík |:o) |:o) |:o) |:o) (L)
avynka 6. 9. 2012, 7:29
To bude bašta (Y)....maso mám, sýr i šlehačku taky, tak jdu na to (Y) (Y) (Y) (clamp) (L)
chopper Jája 12. 9. 2010, 15:41
Tomu říkám pořádné jídlo (Y) (B)
chalupnicka 12. 9. 2010, 20:26
@chopper Jája to teda je -a je to taky pořádná bašta (pl) (B) (hello)
Bylinka1 12. 9. 2010, 15:38
Výborný to určitě bude,ale co ty kalorie ,-),bůček,hermoš a ještě pěkně zalít šlehajdou ,-).Ale jednou za čas... :^)
chalupnicka 12. 9. 2010, 20:31
@Bylinka1 No právě - je to úžasně dobré ale opravdu jednou za čas. (pl) :-p :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie