(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Pangasius se žampiony a rajčaty na víně s bramborem-mooc děkuji Martince

Potřebné ingredience
Suroviny: 2 filety pangasiuse 1 větší plechovka sterilovaných žampionů 200 g rajčat 2 cibule 2-4 stroužky česneku (jak kdo má rád) 2 dcl červeného vína 1 lžička kurkumy, kmín celý, koření na ryby, sůl, provensálské koření
Postup přípravy
Postup:
Nejdříve si spaříme a oloupeme rajčata, poté je nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek také nakrájíme na kostičky. Vše dáme do zapékací mísy, přidáme k tomu sterilované žampiony, bez nálevu.
Okořeníme provensálským kořením, solí a kurkumou.Zalijeme červeným vínem.
Vezmeme pangasiuse okořeníme kořením na ryby a kmínem a vložíme do mísy na připravenou směs a dáme péct.
Pečeme odkryté 45 minut(podle trouby).
Nejdříve si spaříme a oloupeme rajčata, poté je nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek také nakrájíme na kostičky. Vše dáme do zapékací mísy, přidáme k tomu sterilované žampiony, bez nálevu.
Okořeníme provensálským kořením, solí a kurkumou.Zalijeme červeným vínem.
Vezmeme pangasiuse okořeníme kořením na ryby a kmínem a vložíme do mísy na připravenou směs a dáme péct.
Pečeme odkryté 45 minut(podle trouby).

CELÁ RODINKA SI POCHUTNALA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Vlasta33
(upraveno)
18. 9. 2010, 20:18
ta to udělám
mnam










nahlásit