Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuřecí roláda bez rolování

0.0
Kuřecí roláda bez rolování

Potřebné ingredience

4 kuřecí prsní řízky / 200g anglické slaniny / 1 balíček plátkového sýra / 5 vajec / sůl / gyrosové koření ( nebo jiné oblíbené ) / 1 lžička hořčice / lžička másla / červenou a zelenou papriku

Postup přípravy

Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme celá vejce a mícháme, dokud se nesrazí. Osolíme a vmícháme hořčici. Necháme vychladnout. Řízky naplocho rozpůlíme, z obou stran osolíme a okořeníme.
Formu na srnčí hřbet vyložíme papírem na pečení, pak několika plátky anglické slaniny, na ně plátky masa, znovu anglickou, pak plátky sýra. Vzniklou prohlubeň vyplníme smaženými vejci a na ně naskládáme proužky papriky. Přikryjeme zbylým masem a posledními plátky slaniny.
Papír vyčnívající z formy přehneme na anglickou a dobře uhladíme. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi půl hodiny. Pak papír odklopíme a dopečeme ještě asi 20 minut. Po vytažení z trouby necháme asi 10 minut odpočinout, pak vyklopíme z formy. Lépe se krájí po vychladnutí. Podávat můžeme teplé s bramborami nebo rýží, nebo studené s pečivem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

raja4 20. 3. 2011, 23:20
Dobrý večer, včera jsem vyzkoušela a bylo to vynikající!! (Y) (Y) (Y)
fialinka01 24. 10. 2010, 21:59
Dobrý večer. Vyskúšané a bola výborná. Ďakujem za recept. (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie