Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Rajská omáčka s perníkem-DĚKUJI RECEPTY A OMACKY

0.0
Rajská omáčka s perníkem-DĚKUJI RECEPTY A OMACKY

Potřebné ingredience

Použité suroviny 1 větší plechovka rajs, protlaku, 1 litr vody, 1 pol.lžíce másla, 3 kuličky Nového koření, 2 lístky Bobkového listu, 3 kuličky Pepře celého, špetka soli, půl kostky bujonu, 1 ks-nebo 10 strouhaného perníku-perníčky bez polevy

Postup přípravy

Postup
Rajský protlak vyklopíme na rozpuštěné máslo, zalijeme půlkou vody, vhodíme veškeré koření, špetku soli a 5 minut povaříme. Dolijeme druhou půlku vody, zahustíme strouhaným či rozdrceným perníkem, vhodíme bujon a 20 minut povaříme. Nakonec procedíme přes síto a můžeme podávat s knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Sprite 14. 1. 2011, 11:26
Rajská byla výtečná s tím perníkem fakt bomba :))))))))))))))))děkujeme mooc (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :-) :-) :-) :-)
tamaris2 15. 9. 2012, 6:44
@Sprite dnes to jdu vyzkouset slysel jsem tez ze je to vyborne tak se tesime
Vlasta33 22. 10. 2010, 12:28
(Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie