(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Burizonový chlebíček
Potřebné ingredience
1 balíček bílých burisonů, 200 g mléčných karamelových bonbónů, 250 g tuku Hera, 3 lžíce rumu, 2 lžíce kakaa.
Postup přípravy
Ve vodní lázni rozpustíme tuk společně s karamely. Vmícháme kakao, rum a vymícháme do hladka. Do směsi nasypeme burisony a promícháme. Směs dáme do alobalem vyložené chlebíčkové formy, důkladně upěchujeme a necháme v chladničce do druhého dne ztuhnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jajuš
(upraveno)
10. 12. 2009, 14:31
Já ho dělala minulý rok a vůbec mi to neztuhlo.Nevím proč.
šlaušek
(upraveno)
25. 10. 2009, 13:50
miluji ho
Mourinka
(upraveno)
14. 11. 2007, 11:43
Jé, ten dělám léta taky, jen tam nedávám Hera, ale máslo a vynechávám kakao a říkáme tomu Griliášové placičky.
Vlasta V.
(upraveno)
14. 11. 2007, 11:20
Sestra tento chlebíček dělává,jen místo bonbonů používá uvařené salko a je to mnamka
geoamona
(upraveno)
10. 12. 2009, 14:59
@Vlasta V.
S tím salkem by mě to zajímalo. Nemůžete vložit recept nebo mi písnout do vzkazíků, jak na to?
Mončjatko
(upraveno)
14. 11. 2007, 11:21
@Vlasta V.
No Vlasti, právě si říkám, že až ho budu dělat, tak sem recept asi vložím.... .
komarka
(upraveno)
14. 11. 2007, 11:00
Já jsem to dělala vloni, chuťově dobré, jen jsem ten alobal měla úplně přilepený k té hmotě. Nemusí se ten alobal ještě něčím pomastit?
AliceM
(upraveno)
14. 11. 2007, 10:45
Znám, dělám a děti ho jedí jako o závod