Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 26 návštěvníků)

Krém z pařížské šlehačky - velmi rychlý způsob

0.0
Krém z pařížské šlehačky - velmi rychlý způsob

Potřebné ingredience

1 pařížskou šlehačku, 1 kakaový pudink bez vaření, 1 ztuhovač šlehačky, 100 ml. vaječného koňaku a vanilk. cukr

Postup přípravy

Našla jsem tenhle krém v Babicových dobrotách a je fakt úžesný - proto doporučuji !!!!!

Do misky, která má i víčko nalijeme pařížskou šlehačku, do toho nalijeme 100 ml vaječného koňaku, posypeme kakaovým pudinkem bez vaření a jedním ztuhovačem šlehačky. Má tam být i vanilkový cukr, ale trochu křoupe v zubech - raději bych dala trochu prosátého moučkového cukru. Zavřeme víko a protřepeme. Je to velmi rychlé. Odejmete víko a ještě promíchnete a je to hotové.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kopretin.a 1. 12. 2010, 8:07
pařížská šlehačka je nejlepší jen tak :-)
miriam07 30. 11. 2010, 17:38
jejda - tak to bych se teda velmi obávala té práškové chuti, kterou někdy cítím, i když to povařím jen krátko :^)
ZabkaZacka 1. 12. 2010, 8:18
@miriam07 právě - jedná se o puding bez vaření, takže tam ta prášková příchuť není - už jsem taky několik příchutí vyzkoušela, a je fakt poměrně dobrý... (F)
Lionka 30. 11. 2010, 17:39
@miriam07 jaké práškové chuti? *-)
PavliBP 30. 11. 2010, 17:36
Babicu moc nemusím, ale tenhle recept vypadá dobře (Y), asi brzy vyzkouším na nějaké roládě (zajic)
Přívětice 1. 12. 2010, 7:57
@PavliBP Pavlí zdravím, je to sice z Babic. dobrot, ale dělala to tam jedna paní. Ještě jsem zjistila, že když se zašlehá máslo je to - řekla bych lepší. Zdravím M.H.
plamenek 1. 12. 2010, 8:05
@Přívětice Taky nemám ráda ty polotovary(instantní pudinky).To je takovej rozdíl,jako doma dělaný vaječný koňak ze žloutků a kupovaný(kolem žloutků to jen proběhlo,a je tam samé barvivo,modifik.škroby a jiné nechutnosti).
Přívětice 1. 12. 2010, 8:52
@plamenek To je asi pravda, že vše rychlé je nějak poznamenáno, ale když není čas a chcete něco rychle udělat, je to bezva. Když dělám dortíky, tak dělám pouze z másla a kvalitních surovin. Jak říkám, když není čas - je to dobré.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie