Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Pařížské koule

0.0
Pařížské koule

Potřebné ingredience

250g másla,250g moučkového cukru,100g mletých lískových oříšků(na obalení),4 lžíce rumu,6 umletých tatranek

Postup přípravy

Suroviny smícháme a vypracujeme těsto.Z těsta tvoříme kuličky,které obalujeme v mletých oříšcích.Necháme ztuhnout a baštíme.Je to skvělé.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

AnnaW 25. 12. 2007, 22:45
Tedy, tak krásné je nemáme *-) ;-) ale dobré fakt jsou (Y) (Y) (Y) zařadila jsem je do naší vánoční kuchařky, díky (D)
AnnaW 3. 12. 2007, 9:33
Díky, určitě vyzkouším :-) :-) :-) Jak dlouho vydrží (teda nemyslím, dokud je nesnědí (jezisek), což u nás bude asi hodně brzy ;-), kdy se mám do nich pustit, aby byly na vánoce akorát) (hello)
AnnaW 14. 12. 2007, 16:21
@AnnaW Díky, tak to máme ještě dost času (Y) (Y) (Y) Pusinky a kokosky už doma slupli, musím udělat nové :-D
Zuzana69 13. 12. 2007, 20:02
@AnnaW Jarko dělám je 2-3 dny před štědrým dnem a v chladu vydrží určitě 14 dnů :-)
Paulinka 15. 11. 2007, 13:25
(clamp) (clamp) (clamp) VYZKOUŠÍM NA VÁNOCE (F) (F) (F)URČITĚ TO BUDE DOBROTA (Y) (Y) (Y)
janikaika 15. 11. 2007, 13:23
Hezký den, chtěla jsem se zeptat na ty oříšky. Těch 10dkg je do těsta nebo na obalení? Díky Jana
Zuzana69 18. 11. 2007, 9:25
@janikaika Jani na obalení,upravím to v receptu. (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie