Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 25 návštěvníků)

KARAMELOVÉ BURISONY V KOŠÍČKU

0.0
KARAMELOVÉ BURISONY V KOŠÍČKU

Potřebné ingredience

1 kondenzované slazené mléko (uvařit předem v konzervě 2 hodiny a nechat vystydnout) 30 dkg cukru krystal 1 máslo 2 balíčky neochucených burisonů

Postup přípravy

Rozpustit cukr na karamel (ve veliké pánvi či hrnci, je toho hodně :-)), přidat opatrně máslo (aby vás to nepoprskalo), mléko a burisony. Pořádně promíchat na pánvi a poté dávat malou lžičkou do papírových košíčků. Je to "žravé" :-).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kuželinda 16. 12. 2014, 16:31
Jak dlouho trvá než to vytuhne? Dávala jsem to do folie a dělala válečky že to budu krájet a mám to druhý den pořád měkké.Co když mi to nevytuhne? Dá se to nějak napravit??????????????????????????
mktka 4. 4. 2015, 13:53
@Kuželinda Ve folii jsem to nezkoušela, ale předpokládám, že tam to bude reagovat jinak... nejde k tomu vzduch, který to vysuší - jako je tomu v košíčkách. Mně to v košíčkách ztuhlo vždy.
Danula T. 27. 11. 2011, 23:01
Prosím,z jakého důvodu 2hod.vařit?Koukala jsem i na jiný recept a tam nevaří.Děkuji
Galiii 28. 11. 2011, 9:24
@Danula T. vařením kondenzované mléko zkaramelizuje, je tužší a hezky to drží pohromadě ^o)
mktka 17. 12. 2011, 8:59
@Galiii Děkuji, že jste odpověděla, bohužel jsem si dotazu nevšimla :-). ano, přesně tak, zkaramelizuje to :-)
gembek 20. 12. 2010, 7:40
Naprosto úžasné ,-) nedávno jsem si něco podobného koupila a nadchlo mě to a říkalal jsem si, že si něco podobného vyrobím (Y) (Y) (Y) díky za recept
mktka 27. 12. 2010, 8:19
@gembek Doufám, že se povedlo a chutnalo! ,-)
trala 19. 12. 2010, 13:49
(Y) (Y) (Y) :-) (clamp) (clamp) (clamp) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie