(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
KARAMELOVÉ BURISONY V KOŠÍČKU
Potřebné ingredience
1 kondenzované slazené mléko (uvařit předem v konzervě 2 hodiny a nechat vystydnout) 30 dkg cukru krystal 1 máslo 2 balíčky neochucených burisonů
Postup přípravy
Rozpustit cukr na karamel (ve veliké pánvi či hrnci, je toho hodně :-)), přidat opatrně máslo (aby vás to nepoprskalo), mléko a burisony. Pořádně promíchat na pánvi a poté dávat malou lžičkou do papírových košíčků. Je to "žravé" :-).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kuželinda
(upraveno)
16. 12. 2014, 16:31
Jak dlouho trvá než to vytuhne? Dávala jsem to do folie a dělala válečky že to budu krájet a mám to druhý den pořád měkké.Co když mi to nevytuhne? Dá se to nějak napravit??????????????????????????
mktka
(upraveno)
4. 4. 2015, 13:53
@Kuželinda
Ve folii jsem to nezkoušela, ale předpokládám, že tam to bude reagovat jinak... nejde k tomu vzduch, který to vysuší - jako je tomu v košíčkách. Mně to v košíčkách ztuhlo vždy.
Danula T.
(upraveno)
27. 11. 2011, 23:01
Prosím,z jakého důvodu 2hod.vařit?Koukala jsem i na jiný recept a tam nevaří.Děkuji
Galiii
(upraveno)
28. 11. 2011, 9:24
@Danula T.
vařením kondenzované mléko zkaramelizuje, je tužší a hezky to drží pohromadě
mktka
(upraveno)
17. 12. 2011, 8:59
@Galiii
Děkuji, že jste odpověděla, bohužel jsem si dotazu nevšimla . ano, přesně tak, zkaramelizuje to
gembek
(upraveno)
20. 12. 2010, 7:40
Naprosto úžasné nedávno jsem si něco podobného koupila a nadchlo mě to a říkalal jsem si, že si něco podobného vyrobím díky za recept
mktka
(upraveno)
27. 12. 2010, 8:19
@gembek
Doufám, že se povedlo a chutnalo!
trala
(upraveno)
19. 12. 2010, 13:49