Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

bulharské zelí

0.0
bulharské zelí

Potřebné ingredience

vepřové nebo kuřecí maso asi 400g, 3 cibule,2 stroužky česneku,kečup nějaký lepší klidně i pálivý záleží jak kdo má rád,menší hlávka bílého zelí,sul,pepř,kmín

Postup přípravy

na větší pánev nebo na woku necháme zesklovatět cibulku a česnek, potom přimýcháme nakrájené zelí a necháme zesklovatět.Maso nakrájíme na nudličky a osolíme,opepříme a necháme orestovat.Orestované maso přidáme k zelí a promícháme přidáme kečup kmín.Takto připravenou směs dáme do pekáčku nebo zapékací misky a dáme asi na pul hodinky zapékat asi při 180-200C.Jako přílohu podáváme krokety,hranolky,brambory,chléb prostě kdo má co rád.Je to moc dobré!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie