Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Maďarské zelí

0.0
Maďarské zelí

Potřebné ingredience

olej,2x cibule, půl kila vepřové kýty, sůl, pepř, červenou papriku, smetanu 12%, zelí, 1x klobása, 10 dkg slaniny.

Postup přípravy

Do pekáčku dáme olej a usmažíme cibulku do zlatavé barvy ,přidáme nakrájené maso na kostičky a vložíme do trouby a podléváme dokud maso nezměkne.Pokud už je maso měkké přidáme sůl,pepř,zasypeme červenou paprikou, na kolečka nakrájenou klobásku a na nudličky slaninu, přidáme zelí a smetanu vše důkladně promícháme a dáme znovu do trouby a pečeme asi tak půl hodiny.Podáváme s bramborovým knedlíkem velmi dobré a rychlééééé.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie