Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Maďarský guláš

0.0
Maďarský guláš

Potřebné ingredience

0,5 kg vepřového (plecko nebo krkovice), olej, cibule, 1 větší sklenice zeleninového leča, sladká paprika, červená feferonka nebo chilli.

Postup přípravy

Zpěníme cibuli na oleji, zasypeme paprikou - mícháme, aby se nepřipálila, osmahneme, přidáme maso nakrájené na kostky - orestujeme.Přidáme lečo, feferonku, sůl, lehce podlijeme a necháme dusit, až je maso měkké. Zahustíme na hustotu guláše.
Podáváme s knedlikem, těstovinami nebo chlebem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie