Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

MŮJ PRVNÍ KMÍNOVÝ CHLEBÍK PODLE MARTINKY P.

0.0
MŮJ PRVNÍ KMÍNOVÝ CHLEBÍK PODLE MARTINKY P.

Potřebné ingredience

Tak tady je,jak jsem slíbila.Moc a moc všem děkuji za rady a pomoc...bez Vás by nebyl ještě ani teď. Omlouvám se,že vkládám sem,ale nějak mi to nejde vložit ke mě..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Macek2 5. 1. 2011, 20:06
(Y) (Y) (Y) No Ivetko, tak vidíte... Vypadá bezvadně (Y) (Y) (Y) Určitě je i moc dobrý... Nechte si chutnat... :-$
Boňule 6. 1. 2011, 23:01
@Macek2 Ivetko, dnes jsem pekla tento jogurtový chléb: \r\n http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=99859diskuse,\r\n vyzkoušejte ho, je úžasný a jednoduchý, držela jsem se přesně receptu, nic jsem nepřidala ani neubírala a výsledek je úžasný!!! Ať se tady podaří! (Y) :-) (hello)
Macek2 7. 1. 2011, 12:05
@Boňule Věrko, tak to jsem ráda, že se vám chlebík vydařil a chutnal. My ho milujeme a pečeme ze všech asi nejvíc. :-) :-$
ivetabubak 7. 1. 2011, 1:12
@Boňule Věrko děkuju moc,určitě vyzkouším (L).Včera jsem pak ještě dělala ten česnekový od paní Martiny ,a ten byl dost tuhý,nevím kde jsem udělala chybu..manžel má moc rád česnek tak jsem mu chtěla udělat dobrotu .Zkusím zítra někde pohledat ještě jiný česnekový,ale určitě jsem udělala nějakou chybu já.
Boňule 5. 1. 2011, 20:05
Ivetko, jste zbytečně skromná, vždyť chlebík je nádherný, světlejší je proto, že je z hladké mouky a ne z chlebové. Gratuluju Vám k odhodlání začít péct a hlavně k prvnímu nádhernému chlebíku! Jste šikulka! (Y) (clamp) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie