Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Rýže a těstoviny

Přidat recept
RÝŽE A TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny s pórkem

Zapečené těstoviny s pórkem

Potřebné ingredience

těstoviny (mašličky) 2 pórky,smetanu na šlehání , bílý pepř,muškátový oříšek ,máslo,sůl

Postup přípravy

Uvaříme si těstoviny (al dente) na másle si podusíme na kolečka nakrájený pórek.smícháme dohromady do zapékací mísy.Osolíme,opepříme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek …

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Penne s lososom (pravým-nepravým)

Penne s lososom (pravým-nepravým)

Potřebné ingredience

cetovinky - podľa toho nakoľko máte chuť(penne Rigate),losos (nepravý)cca 4-5 KL,10 DKG strúhaného syra

Postup přípravy

Postup je veľmi rýchly a jednoduchý.....Posúďte sami....

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Rizoto Tricolore

Rizoto Tricolore

Potřebné ingredience

350 g rýže, 350 mletého masa, 1 cibule, 1,5 dc bílého vína / nemusí být/, 2 lžíce rajčatového pyré nebo 350 rajčat, olej nebo máslo,sůl, pepř, 1 PL nasekané petřel. natě, špenát na obarvení rýže / 2-3 kousky z mraženého balení Bondulle / sýr na posypání

Postup přípravy

Cibuli nakrájím nadrobno, osmahnu na tuku, přidám maso, osolím, popřípadě opepřím, podleju vodou nebo vínem, přidám rajčata nakrajená, zbavená slupek nebo raj. pyré a zelenou…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Španělská rýže

Španělská rýže

Potřebné ingredience

rýže
mletá sladká paprika
cibule
anglická slanina (plátky jsou lepší)
sůl
olej
trocha vývaru

Postup přípravy

Rýži uvaříme běžným způsobem. Na oleji zpěníme do růžova na jemno nakrájenou cibulku, potom přidáme na krájenou anglickou slaninu. Přisypeme papriku zpěníme, zalijeme trochou…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
ŽIDOVSKÉ ŠPAGETY -RYCHLOVKA ZA 15 MINUT

ŽIDOVSKÉ ŠPAGETY -RYCHLOVKA ZA 15 MINUT

Potřebné ingredience

-MLETÉ MASO .JE JEDNO JAKÉ PODLE VAŠEHO GUSTA(JÁ DÁVÁM SMĚS)
-1 -2 CIBULE
-TROCHU OLEJE
-ČESNEK
-KARI,SŮL,PEPŘ
-ŠPAGETY
-KEČUP

Postup přípravy

-NEJPRVE ORESTUJEME CIBULKU
-MASO ORESTUJEME NA CIBULCE(MASO PUSTÍ ŠŤÁVU)
-PŘIDÁME ČESNEK PODLE CHUTI(U NÁS DÁVÁM DOST A TAKY PODLE MNOŽSTVÍ MASA)
- PŘIDÁM KARI,SŮL,PEPŘ…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Špagety na Kari

Špagety na Kari

Potřebné ingredience

špagety ,kari koření,sůl,máslo,uzený sýr,kladenská pečeně nebo moravské uzené

Postup přípravy

Uvaříme špagety podle návodu slijeme a promícháme s olejem a kari kořením ,osolíme.Do zapékací mísy dáme vrstvu špaget na to poklademe moravské uzené zase vrstva špaget na to…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Těstoviny se špenátem a taveným sýrem

Těstoviny se špenátem a taveným sýrem

Potřebné ingredience

pro 3 osoby
těstoviny
1 špenátový protlak
3 tavené sýry chuť smetanvou (třeba smetanyto prostě ty obdelníkové)
česnek 4 stroužky, smetana na vaření, sůl málo, tvrdý sýr na posypání

Postup přípravy

Velmi rychlé.
Necháme rozpustit špenátový protlak přidáme česnek podle chuti, asi 3/4 smetany z kelímku-vůbec nedáváme vodu, tavené sýry-necháme rozpustit ve špenátu, až…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Mravenci na stromě

Mravenci na stromě

Potřebné ingredience

Čínské nudle, kousek mletého masa hovězí-vepřové, vegeta, černá sojová omáčka, olej, popřípadě houby sušené, sůl

Postup přípravy

Nudle si namočíme na 30minut do vlažné vody(né do teplé-rozvaří se, nebudou držet pohromadě!!!!) Na rozpánené pánvy s troškou oleje zprutka osmahneme osolené mleté(podle chuti…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Velmi rychle rizoto

Velmi rychle rizoto

Potřebné ingredience

3 sáčky rýže,1cibuli,jeden porek,jeden balicek svlíkacích parků,pepř,sůl,ml. sladkou papriku,sojovou omáčku,worcestrovou omáčku,trochu kečupu

Postup přípravy

Uvaříme si rýži v mírně osolene vodě do měkka.Mezitím zpěníme na oleji cibuli,přidáme nakrájene párečky na kolečky nakrájeny porek.Chviličku opékáme,přidáme sůl,pepř,papriku…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Sypká rýže vařená v páře

Sypká rýže vařená v páře

Potřebné ingredience

rýžemenší cibule4 hřebíčkysůl

Postup přípravy

Mám zaručený recept na vaření sypké rýže, ale vždy kupuji jen rýži Parboiled, před uvařením je šedá, ale po uvaření bílá, sypká a chutná.

Rýži neproplachuji, osmahnu na…

Zobrazit více...

Kategorie