Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Domácí pekárny

Přidat recept
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Guláš s domácí pekárny

Guláš s domácí pekárny

Potřebné ingredience

Maso na guláš,2-3 velké cibule, koření na guláš dle Vaší chuti,sůl,1 dl oleje , trochu vody \\\\\\\\r\\\\\\\\nzahuštovadlo instatní jíška

Postup přípravy

Do pekárny dáme olej spustíme program marmeláda cibuli dáme na olej když pekárnáa začne míchat\\\\\\\\r\\\\\\\\nnecháme asi 5 minut pak dáme maso koření a necháme proběhnout celý…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Ciabtta

Ciabtta

Potřebné ingredience

350 ml vlažné vody 2 pl olivového oleje 500 g hl mouky 2 čj soli do jednoho rohu \r\n1 čj cukru do druhého rohu pul kostky droždí dát na cukr

Postup přípravy

Mam mulinex tam je program č:2 kurka střední \r\nKdyž zapípá po 20 minutach přidám nakrájené olivy nebo sušené rajčata nebo bylinky když znova zapípá\r\nmam hotové těsto…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Zamotaná ryba v domácí pekárně

Zamotaná ryba v domácí pekárně

Potřebné ingredience

Balení filetů z mořských ryb (já použila 800 g mražených filetů ze štikozubce chilského z Alberta), Niva (výseč cca 110 g), koření na ryby, máslo

Postup přípravy

Mražené rybí filety necháme povolit. Jemně okořeníme nejlépe kořením na ryby, můžeme i sladkou paprikou, pepřem... Nivu nakrájíme na špalíčky, nejméně na tolik kousků, kolik máme…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
RÝŽOVÁ KAŠE

RÝŽOVÁ KAŠE

Potřebné ingredience

Suroviny: cca 1 litr mléka 200 g syrové rýže cukr podle chuti trochu másla možno skořice Nastavení pekárny: Program Džem / Marmeláda

Postup přípravy

Postup:
Pokud nemáte program Džem / Marmeláda, můžete zkusit program Bezlepkový (IvanaJ).
Hotovou kaši rozdělíme do misek a ochutíme.
Lze dělat i ze sušeného rostlinného…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Jugoslávské rohlíčky plněné balkánským sýrem

Jugoslávské rohlíčky plněné balkánským sýrem

Potřebné ingredience

250ml mléka, 100ml oleje,1 lžička soli, 1/2 kg hladké mouky, trochu cukru, kostka kvasnic. Kousek balkánského sýru, vejce na potření, sezamová semínka na posypání.

Postup přípravy

Uvedené suroviny dáme v tomto pořadí do pekárny na program kynutá těsta. Kdo nemá, tak ručně zpracovat. Po vykynutí těsto rozdělíme na 4 bochánky, vyválíme placku a každou…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Chleba

Chleba

Potřebné ingredience

1 hrnek hladké mouky, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek žitné (tmavé) mouky, 1 lžička instantního droždí, 1 lžička kmínu, 2 lžičky soli. Tyto ingredience promícháme v míse, pak přidáme : 1 lžičku octa, 2 hrnky studené vody.

Postup přípravy

Vše promícháme, zaprášíme hladkou moukou ( lehce na povrchu), mísu přikryjeme utěrkou a dáme kynout 12 – 18 hodin. Po uvedené době těsto propracujeme, můžeme přidat různá semínka…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Domácí makovky

Domácí makovky

Potřebné ingredience

300 g hladké mouky,350 g polohrubé mouky ,350 ml vlažné vody,150 g rozpuštěné Hery nebo másla,150 g cukru krupice,1 vejce,1/2 lžičky soli,1 lžičku cukru,1 kostka droždí, mák na posypání,1 vejce a mléko na potření.

Postup přípravy

Do nádoby dáme vlažnou vodu,rozpuštěné máslo ,vejce,vsypeme obě mouky, sůl, cukr a rozdrobené droždí. Zapneme program těsto a necháme pracovat pekárnu. Pak vyklopíme na vál z…

Zobrazit více...

Kategorie