Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Pomalý hrnec

Přidat recept
POMALÝ HRNEC
KUŘECÍ STEHNA NA ZELÍ v PH

KUŘECÍ STEHNA NA ZELÍ v PH

Potřebné ingredience

1 - 2 sterilizované zelí, kuřecí stehna,sůl,kmín,cukr, grilovací koření, citron a rozmarýn

Postup přípravy

Na dno dám vysypu 1 nebo 2 sklenice 0,7 l sterilizovaného zelí které sliji od vody pocukruji KL cukru. Na to naskládám okořeněné maso grilovacím koření, sůl, kmín pokapu citronem…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Bůčková roláda s bramborami a zeleninou

Bůčková roláda s bramborami a zeleninou

Potřebné ingredience

plát bůčku (cca 600g), 2-3 vejce, párek, paprika, mrkev, hrášek, brambory, sůl, koření (např. Vepřová pečeně), kukuřičný škrob + voda

Postup přípravy

Z vajec připravit míchanici, papriky pokrájet na plátky, mrkev pokrájet na kolečka, brambory na menší kusy.

Plát bůčku posolit, na něj rozložit míchanici z vajec, párky a…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÁ KRKOVICE NA HOUBÁCH v PH

VEPŘOVÁ KRKOVICE NA HOUBÁCH v PH

Potřebné ingredience

1/2 kg masa hřiby cibule,jarní cibulka pórek,sůl pepř párek jíška hořčice

Postup přípravy

Maso naklepu , nasolím a nepepřím. Na pánvi osmažím cibulku potom zatáhnu
maso vložím, pórek, jarní cibulku, PL hořčice,hřiby sušené namočené.

Vše dám do PH podleji…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Hovězí v kedlubnách

Hovězí v kedlubnách

Potřebné ingredience

500 g hovězího masa (nakrájeného na kostky), 1 cibule (nakrájená na drobno a orestovaná, nebo sušená), 2 kedlubny (pokrájené na plátky), drcený kmín, černý pepř, sůl, kousek másla na vymazání hrnce, 100 ml vody na podlití, něco na zahuštění (hraška, škrob, jíška...)

Postup přípravy

Připravit suroviny:
- maso pokrájet na kostky
-cibuli pokrájet na kostičky a orestovat (nebo použít sušenou)
- kedlubny pokrájet na plátky

Hrnec vymazat máslem a…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Dýňová polévka (s kuřecím vývarem)

Dýňová polévka (s kuřecím vývarem)

Potřebné ingredience

kuřecí díly na polévku, dýně (Hokkaido, muškátová...), několik kuliček pepře, sůl, sladká smetana, na dozdobení a dochucení dýňový olej a zakysaná smetana

Postup přípravy

Nejprve dát do hrnce kuřecí skelet + 2 kuličky pepře + sůl.
(Já dávám skelety vařit do sítka, abych nemusela z polévky lovit kosti, maso a koření, ale není to nutné, je možné…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÉ NA ČERNÉM PIVU v PH

VEPŘOVÉ NA ČERNÉM PIVU v PH

Potřebné ingredience

Maso,cibulu,bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, kečup, hořčici a černé pivo

Postup přípravy

Cibulku usmažím zatáhnu na ní maso přidám bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, kečup, hořčici a podlévám chvilku pivem černým. Potom vložím do PH na high na 4,5 hodiny. Půl…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Ossobuco s gremolatou

Ossobuco s gremolatou

Potřebné ingredience

2 ossobuco, 1 cibule, 100 g drcených rajčat (z konzervy), hladká mouka, sůl, pepř, máslo, 100 ml bílého vína, 100 ml hovězího vývaru; * GREMOLATA: 2 stroužky česneku, kůra z ½ citronu, 1 velká lžíce petrželky

Postup přípravy

Připravit suroviny: - maso osolit, opepřit a obalit v hladké mouce - cibuli pokrájet na kostičky - česnek nasekat na jemno (nebo prolisovat) - petrželku pokrájet Na másle…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Švestkový crumble

Švestkový crumble

Potřebné ingredience

* DROBENKA: 80 g másla, 100 g ovesných vloček, 5 lžic mandlové mouky, 3 lžíce třtinového cukru; * NÁPLŇ: 1 kg švestek, 1 lžíce třtinového cukru, ½ lžičky skořice, (pro zvýšení výživové hodnoty 1 lžíce vanilkového proteinu); * NA DOKONČENÍ: šlehaný bílý řecký jogurt (nebo zakysaná smetana, mascarpone...), lupínky čokolády

Postup přípravy

Švestky vypeckovat a nakrájet na půlky.

Hrnec vymazat máslem a švestky nasypat do hrnce.
Poprášit cukrem skořicí (a proteinem).


Ze všech surovin na drobenku…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA z PH

BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA z PH

Potřebné ingredience

1 lžíce másla 1 kostka bujónu nebo vývaru 1 lžíce jíšky1 x 33% sladká smetana a trochu mléka sůl a pepř podle chuti 3/4 l vody1 brokolice menší asi 200g 1 mrkev 3 brambory

Postup přípravy

Na másle zpěníme cibulku,mrkev přilijeme vodu, přidáme na růžičky nakrájenou brokolici, vodu osolíme, opepříme, přidáme brambory a dáme do PH na 4 hod. Hig. Potom vše rozmixujeme,…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
PÓRKOVÁ POLÉVKA z PH

PÓRKOVÁ POLÉVKA z PH

Potřebné ingredience

1 pórek,3 lžíce másla,1 smetana 33%,pepř, sůl,2- 3 brambory,1 mrkev

Postup přípravy

Na lžíci másla osmahneme nakrájený pórek, mrkev a na konec brambory.Podlijeme vodou a loudám 3 hod. hig.
Potom pórek rozmixujeme dáme smetanu zahustíme jíškou dle potřeby…

Zobrazit více...

Kategorie