Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Tatranská kotleta

Tatranská kotleta

Potřebné ingredience

4 kotlety,4 plátky anglické slaniny,10 dkg šunkového salámu,1 malé sterilované lečo,10 dkg sýra na strouhání,1 smetana,sůl.pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme,osolíme,opepříme a urovnáme na pekáč,Na každou dáme plátek slaniny,kopeček pokrájeného salámu a lečo,Posypeme nastrouhaným sýrem a celé zalijeme smetanou a v…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řízky naložené v jogurtu

Řízky naložené v jogurtu

Potřebné ingredience

Vepřové řízky, b. jogurt, sůl, pepř, česnek, podravka, vajíčko.

Postup přípravy

Řízky naklepat, nasolit, opepřit. Smíchat jogurt, česnek, vajíčko, trochu podravky a naložit do toho řízky aspoň přes noc. Potom obalit jen ve strouhance a smažit.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nudličky "giross"

Vepřové nudličky "giross"

Potřebné ingredience

4 - 6 plátkůvepřové maso ,1 lžička solamyl,5 lžic kečup ,3 lžíce oleje ,1 balíček koření Gyross, 3 stroužky česneku ,mletý černý pepř:-)

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Promícháme ho s kořením Gyros, pepřem, olejem a kečupem.

Vepřové plátky nakrájíme na dlouhé nudličky, promícháme se lžičkou solamylu a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové závitky

Vepřové závitky

Potřebné ingredience

vepřová kýta šunka kys. okurka vajíčka hořčice olej sůl, pepř hl. mouka cibule

Postup přípravy

Kýtu naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe plátky šunky, přidáme kys. okurku a předem umíchaná vajíčka. Uděláme závitky, zavážeme nití. Obalíme v hl. mouce.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová krkovice se zeleninou

Vepřová krkovice se zeleninou

Potřebné ingredience

Plátky krkovice,pórek,houby,paprika (zelená),olej,cibule,sůl,pepř,grilovací koření příp.jiné dle chuti

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme,posypeme grilovacím kořením,potřeme olejem a necháme cca 2 hodiny uležet.Poté je zprudka na trošce oleje orestujeme a naskládáme do pekáčku…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÁ

VEPŘOVÁ

Potřebné ingredience

4 plátky krkovice, 4 vajíčka, 10 dkg sýru, 10 dkg šunkového salámu, cibule, plnotučná hořčice a hladká mouka na obalení

Postup přípravy

Plátky krkovičky naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v mouce a dáme na pánvičku, zprutka opečeme po obou stranách a přendáme do pekáčku( nemusíte vymazávat). Na tom samém…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička jedna báseň :-))

Krkovička jedna báseň :-))

Potřebné ingredience

5 plátků krkovičky
2 velké cibule
10 malých čerstvých žampionů
olej
steak koření, koření americké brambory, sůl, pepř, sl. paprika, pálivá paprika, worcester, sojovka
anglická slanina
tmavá jíška Knorr
hermelín

Postup přípravy

Maso nařízneme na okrajích, aby se nekroutilo. Naklepeme. Posypeme kořením steak a kořením na americké brambory. Zprudka opečeme na trošce oleje.
Do pekáče nasypeme cibuli na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Omáčka z vepřové plece se sterilovanými paprikami a smetanou

Omáčka z vepřové plece se sterilovanými paprikami a…

Potřebné ingredience

cca 800g vepřového plecka , dvě střední cibule, 1 smetana nebo šlehačka, olej, 1 masox, mletá sladká paprika, dvě malé skleničky ( nebo jedna velká ) sterilovaných paprik (nudliček) , sůl, pepř, instantní jíška

Postup přípravy

Na oleji si osmahneme na jemno nakrájené cibule, až zesklovatí, přidáme maso a mícháme. Když se maso zatáhne a pustí šťávu, tak ho poprášíme sladkou paprikou, já dávám cca půlku…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SEGEDINSKÝ GULÁŠ-BABICOVY DOBROTY

SEGEDINSKÝ GULÁŠ-BABICOVY DOBROTY

Potřebné ingredience

400 g vepřové plece 1/2 velké cibule 20 g špeku 40 g tuku mletá paprika 2 ks bobkového listu 400 g kyselého zelí 1, 5 lžičky hladké mouky 2 lžíce kysané smetany voda kmín sůl

Postup přípravy

Postup:

Maso nakrájíme na kousky. Na nakrájeném rozškvařeném špeku a polovině dávky tuku osmahneme najemno nakrájenou cibuli do růžova. Přidáme nakrájené maso, osmahneme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
MASOVÉ ZÁVITKY S PEČENÝMI BRAMBORAMI

MASOVÉ ZÁVITKY S PEČENÝMI BRAMBORAMI

Potřebné ingredience

Plátky masa-kotleta, kýta, plecko, kuřecí nebo telecí, pro osobu 1 plátek. podle plátků masa i tolik slaniny a může být i studená šunka. 2 žampiony. sůl, pepř, hořčice, provázek 1/2 kostka slepičího bujonu, hrnek vody, 200 ml mléka, 2 lžičky instantní jíšky. zelenina-co doma máte. brambory+muškátpový oříšek,

Postup přípravy

Maso: naklepeme pod mikrotenem na velmi tenké plátky, osolím, oprpřím, potřu hořčicí, na to dám plátek slaniny, plátek studené šunky-"pršut" na to 2-3 plátky žampionu a…

Zobrazit více...

Kategorie