Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kotleta zapečená s uzeným masem

Vepřová kotleta zapečená s uzeným masem

Potřebné ingredience

2 ks kotlety,sůl,grilovací koření,2 plátky krkovice uzené,2 plátky cihla Eidam,příloha hranolky(vrtulky Family Frost),obloha

Postup přípravy

Maso naklepeme a posypeme kořením a zalijeme trošku oleje,necháme asi 1h. proležet,pak smažíme v pekáčku v troubě asi 1h.,zároveň si dáme na plech do trouby hranolky.Mezitím si…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové s houbami a koprem-DĚKUJI MOOC SPAGETCE

Pikantní vepřové s houbami a koprem-DĚKUJI MOOC…

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g vepřového plecka, 200 g hub (čerstvé, mražené, naložené v octu – sušené nedoporučuji), voda nebo vývar na podlití, 1 zakysaná smetana, 1 větší cibule ,máslo na zjemnění, 2 lžíce kopru, tuk, čerstvě mletý bílý pepř, hladká mouka na zahuštění, nebo hotová jíška

Postup přípravy

Postup
Maso odblaníme a nakrájíme na špalíčky, osolíme a opepříme je. Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli (pozor na spálení), vložíme maso a orestujeme, zalijeme trochou vody…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Buřty v pivu :) super rychlovka!!

Buřty v pivu :) super rychlovka!!

Potřebné ingredience

Libové párky (já pro 2 osoby mám cca 3 nožičky, lze přizpůsobit na počet osob), cibule, rajčata (na toto množství jsem dala 3 ks lze i více), černé pivo, kečup..

Postup přípravy

Párky si oloupeme (mě se podařilo je svléci trochu víc :)), rozkrojíme napůl a naskládáme na pekáček.. na ně pokrájíme cibuli, rajčata (dle chuti), zalijeme kečupem a posléze…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Putimské masové nudličky

Putimské masové nudličky

Potřebné ingredience

750g vepřové kýty,sůl,pepř,75g oleje,100g cibule,150g žampionů,30g másla,20g hladké mouky, 1,5dl vývaru,30g rajčatováho protlaku,20g hořčice,100gsterilovaných okurek,150g sterilovaných kapií, worcester

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky,osolíme,opepříme,prudce opečeme na horkém oleji,přidáme nakrájenou cibuli a žampiony, vše orestujeme, vložíme kousek másla,zaprášíme moukou,zasmahneme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízky zapečené s hradišťankou

Vepřové řízky zapečené s hradišťankou

Potřebné ingredience

4 vepřové řízky,8 syrových brambor,sůl,sladká paprika,sklanice zeleniny hradiš´tanka,šlehačka,4 lžíce oleje,l1/2 lžičky kmínu.

Postup přípravy

Řízky naklepu,osolím,posypu paprikou a naskládám do pekáčku vymazaného olejem.Zeleninu scedím,vyndám feferonku,větší kousky pokrájím a nandám na maso.Brambory si nakrájím na tenké…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené zelí s vepřovým masem a brambory

Zapečené zelí s vepřovým masem a brambory

Potřebné ingredience

Vepřové maso, cibule, sádlo, hlávka zelí, kmín, brambory, anglická slanina

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kostky, na sádle opečeme nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme. Dáme do zapékací mísy, přidáme hlávkové zelí nakrájené na nudličky, anglickou slaninu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Perkelt

Perkelt

Potřebné ingredience

vepřové plecko cibulka sladká paprika kmín hl.mouka olej nebo sádlo

Postup přípravy

Maso promícháme s hl. moukou a sl. paprikou a dáme na cibulku, kterou jsme orestovali na oleji nebo sádle. Necháme zatáhnout. Podlijeme vývarem nebo vodou. Přidáme kmín a sůl.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová krkovice, zelí na víně, br. knedlík

Vepřová krkovice, zelí na víně, br. knedlík

Potřebné ingredience

krkovička cibule česnek sůl kmín hl. mouka sádlo __________________________________________________________________________________ ______ zelí Lidl v konzervě bílé víno cukr cibule sůl kmín pol. mouka

Postup přípravy

Maso očistíme, dáme do pekáče s kostma, pokud máme, je to lepší na šťávu pak......, osolíme, okmínujeme, přidáme cibuli a česnek, trošku sádla a podlijeme a přiklopené pečeme. Ke…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zlaťáky z plecka

Zlaťáky z plecka

Potřebné ingredience

veprová plec, sůl, pepř,olej, hladká mouka,50g másla,1,5dl horké vody,1/2 masoxu, 2 lžičky sojové omáčky,1/2 lžičky wolcestru 3 lžíce kečupu.

Postup přípravy

Plátky masa si připravte na prkénko a naklepejte je, osolte a opepřete. Následně je potřete olejem a nechte odležet (minimálně 2 hodiny) na chladnějším místě. Odleželé plátky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka

Vepřová panenka

Potřebné ingredience

vepřová panenka anglická slanina cibule hl. mouka koření steak a gril olej máslo hořčice bílé víno cukr

Postup přípravy

Panenku nakrájíme na steaky. Proklepeme hřbetem ruky. Okořeníme. Obtočíme slaninou. Z jedné strany lehce zaprášíme hl. moukou. Na pánev dáme kapku oleje. Maso dáme na pánev, tou…

Zobrazit více...

Kategorie