Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥PŘÍRODNÍ KRKOVIČKA S OPEČENÝMI BRAMBORY A OBLOHOU♥♥♥

♥♥♥PŘÍRODNÍ KRKOVIČKA S OPEČENÝMI BRAMBORY A OBLOHOU♥♥♥

Potřebné ingredience

Plátky krkovice, dle počtu strávníků, brambory, vajíčka, cibule, okurky, hořčice, kmín,sůl,pepř,olej

Postup přípravy

Maso naklepeme osolíme,opepříme, případně posypeme kořením které máte rádi, opečeme na oleji, mezi tím si oloupeme brambory, syrové je opečeme na oleji, posypeme kmínem, solí a na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Znojemský vepřový závitek -MOOC DEKUJI-Merylas

Znojemský vepřový závitek -MOOC DEKUJI-Merylas

Potřebné ingredience

Suroviny: 600 g vepřové kýty - 4 větší plátky, sůl, mletý pepř, vše zhruba - 10 g sardelové pasty, 50 g měkkého salámu nebo šunky - plátky, 60 g sterilovaných okurek, 2 vejce, 1 větší cibule, 60 g sádla nebo olej, 50 g hladké mouky, vývar - měla jsem z Masoxu.

Postup přípravy

Postup:

Jako první si připravíme míchaná vajíčka s okurkami. Na troše tuku si osmahneme na menší kostky nakrájené okurky, chvíli restujeme, vklepneme vejce, osolíme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ČÍNSKÁ SMĚS S RÝŽÍ

ČÍNSKÁ SMĚS S RÝŽÍ

Potřebné ingredience

Vepřové maso ( kuřecí),lžíce cukru,solamyl,olej,kapie,zmrazená zeleninová čínská směs,tmavá sojová omáčka,vývar ,koření na čínu,sůl

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na kostičky a zasypeme asi dvěma lžícemi solamylu a pořádně promícháme aby se masíčko pěkně obalilo tím solamylem.Zprudka opečeme na oleji.Maso při opékání nejen…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Přírodní vepřový řízek

Přírodní vepřový řízek

Potřebné ingredience

Vepřové plátky z kýty,olej,sůl,1/2 masoxu,hladká mouka,sojová omáčka,1 lžíce másla

Postup přípravy

Vepřové řízky si naklepeme ,osolíme,obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji,trochu podlijeme vodou/ale jen trochu aby byla jenom šťáva na polití kaše/,přidáme 1/2 masoxu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety v sýru

Vepřové kotlety v sýru

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety, 100 g strouhaného sýra, 1 lžička sladké mleté papriky, pepř, sůl, kelímek smetany ke šlehání, hladká mouka na obalení, olej na smažení

Postup přípravy

Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji je po obou stranách opečeme dozlatova. Opečené maso vyjmeme, vložíme na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ŽRALOČÍ PLOUTVE ( naprosto dokonalé)

ŽRALOČÍ PLOUTVE ( naprosto dokonalé)

Potřebné ingredience

1 kg vepřového masa( nejlépe kýty, ale i libové plecko) MARINÁDA: 1 lžíce soli, 1 lžíce pepře, 1 lžíce polévkového koření,1 lžíce worcestru, 1 lžíce oleje,1 lžíce kečupu, 2 lžíce solamilu, 1 nastrouhaná středně velká cibule, 1 syrové vejce.

Postup přípravy

Do marinády naložíme maso a necháme 48 hodin uležet v lednici. Pak smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bravčové v hruškovo-smotanovej omáčke

Bravčové v hruškovo-smotanovej omáčke

Potřebné ingredience

br.panenka alebo kuracie prsia,2 pl oleja,korenie,sol,1 pl masla,4 hrušky,1 čl hnedeho cukru,1 červena cibula,1 čl tymianu,1 sladka smotana,1 čl medu

Postup přípravy

.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÝ PIVNÍ GULÁŠ V THERMOMIXU

VEPŘOVÝ PIVNÍ GULÁŠ V THERMOMIXU

Potřebné ingredience

1. 1/2 kg vepřové plece 2. 2 velké cibule 3. 2 stroužky česneku 4. 1/2 odměrky oleje 5. 1/2 sáčku sladké papriky 6. sůl, chilli, mletý kmín, majoránka 7. 1/2 lahve piva 8. 1 PL vegety 9. 4 PL hladké mouky

Postup přípravy

• Nakrájené maso naložíme do trošky oleje, osolíme a přidáme chilli. Necháme odležet minimálně 2 hodiny.
• Cibuli rozkrájíme společně s česnekem 8sec na R-4, přidáme olej a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pivovarská bašta

Pivovarská bašta

Potřebné ingredience

asi 3/4 kg vepřové libovější plece,olej asi 3 lžíce,1 cibuli,1pórek,1dl piva,4lžíce sladkého kečupu/může být i víc/,česnek 3-5 stroužků,sůl,pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a zprudka ho na oleji opečeme/pro urychlení-dělám v papiňáku/,přidáme sůl,pepř,utřený česnek,kečup podlijeme pivem a chvilku podusíme-asi 10 minut.Pak…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřová plec na kmíně

vepřová plec na kmíně

Potřebné ingredience

500g masa,2lžičky kmínu,cibule 2ks,masox,smetana,olej,hladká mouka

Postup přípravy

cibuli necháme na oleji zružovět a přidáme na kostičky nakrájené maso a kmín,masox,necháme vařit do měkka,pak zahustíme-hl.mouka voda a prováříme 20min,na konec smetana

Zobrazit více...

Kategorie