Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

VEPŘOVÝ PIVNÍ GULÁŠ V THERMOMIXU

0.0
VEPŘOVÝ PIVNÍ GULÁŠ V THERMOMIXU

Potřebné ingredience

1. 1/2 kg vepřové plece 2. 2 velké cibule 3. 2 stroužky česneku 4. 1/2 odměrky oleje 5. 1/2 sáčku sladké papriky 6. sůl, chilli, mletý kmín, majoránka 7. 1/2 lahve piva 8. 1 PL vegety 9. 4 PL hladké mouky

Postup přípravy

• Nakrájené maso naložíme do trošky oleje, osolíme a přidáme chilli. Necháme odležet minimálně 2 hodiny.
• Cibuli rozkrájíme společně s česnekem 8sec na R-4, přidáme olej a restujeme 5min. na R-1. potom zopakujeme postup restování s masem a paprikou a podlijeme pivem, dochutíme kořením, vegetou, přidáme 1litr vody a zasypeme moukou.
• Vše vaříme 40min.,100°C na R-1.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie