Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
karamelový bůček (Vietnam) - thit kho tau

karamelový bůček (Vietnam) - thit kho tau

Potřebné ingredience

bůček (1/2-3/4 kg), cukr krystal nebo krupice, sůl, pepř černý mletý, olej, šalotka (nebo malá cibule), rybí omáčka, msg (nemusí být), vejce vařená natvrdo, vývar nebo voda s masoxem ...

Postup přípravy

Bůček nakrájíme na kostky, smícháme v míse s troškou soli (netřeba solit moc!!!, rybí omáčka je slaná dost a pokud dáte i masox, tak ten je taky slaný), pepřem, špetkou msg a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Arabelčiny kotlety Delikates s osmaženými mřížkami

Arabelčiny kotlety Delikates s osmaženými mřížkami

Potřebné ingredience

4 porce kotlety bez kosti, olej, sůl, 4 strožky česneku, 1 větší cibule zálivka: 1 lžíce worcestru, 1 lžíce sojové omáčky, 3 lžíce kečupu, 1/2 lžičky cukru, 1 lžička mleté papriky, pepř

Postup přípravy

Kotlety nakrojíme po stranách a naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí. Do pekáčku nalijeme trošku oleje, položíme plátky masa, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané brambory s vepřovou konzervou.) luxusní pochoutka.)

Zapékané brambory s vepřovou konzervou.) luxusní…

Potřebné ingredience

brambory,vepřová konzerva,cibule

Postup přípravy

Tento receptík je naprosto perfekntí!! Ani nevím kde jsem na něho přišla...už to dělám dlouho a vždycky když to dělám tak si to chci nefotit..a nikdy jsem to nestihla páč se to…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta vcelku, v troubě - fakt není suchá !!!!! Bez práce!!!!

Vepřová kýta vcelku, v troubě - fakt není suchá !!!!!…

Potřebné ingredience

Kus vepřové kýty - měla jsem 3/4 kila. 1 bílý jogurt-jakýkoli 250g. Grilovací koření - dala jsem necelý sáček koření na grilovaný sýr. Polévková lžíce sojové omáčky - nemusí být. Čajová lžička sušeného česneku. Sůl. Lze dát koření dle vlastní chuti!!!! Alobal-používám ten superpevný grilovací. Zapékací velká miska nebo pekáč s poklicí.

Postup přípravy

Maso omyjeme a osušíme.Posolíme ze všech stran.
V hrnku si smícháme jogurt se vším kořením. Ustřihneme velký kus alobalu. Maso natřeme z jedné strany, tou položíme na alobal a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové špalíčky se zelím a uzeným

Bramborové špalíčky se zelím a uzeným

Potřebné ingredience

Bílé zelí ve sladkokyselém nálevu
Směs na bramborové knedlíky
Anglická slanina či uzené

Postup přípravy

Doufám, že vám to bude chutnat, u nás je toto jídlo velmi oblíbené.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Arabelčiny tatranské kotlety..rychlovka nejen na nedělní oběd

Arabelčiny tatranské kotlety..rychlovka nejen na…

Potřebné ingredience

4 kotlety, 4 plátky šunky a anglické slaniny, malá sklenka leča, 150g strouhaného sýru ( já použila goudu ) , smetana ke šlehání

Postup přípravy

Kotlety si naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Na každou z nich dáme plátek anglické slaniny, šunky, velkou lžíci leča a zasypeme strouhaným sýrem. Podlijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Domácí šunka

Domácí šunka

Potřebné ingredience

1 kg vepřové kýty, 2g soli, čajová lžíčka medu, 1dcl vody

Postup přípravy

Maso nakrájet na kostičky, osolit, prohňácat, přidat med. Promíchat a dát do lednice na 2 dny proležet, průběžně promíchávat.
Pak dát do nějaké nádoby, zatížit a vařit…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička jedna báseň :-))

Krkovička jedna báseň :-))

Potřebné ingredience

5 plátků krkovičky
2 velké cibule
10 malých čerstvých žampionů
olej
steak koření, koření americké brambory, sůl, pepř, sl. paprika, pálivá paprika, worcester, sojovka
anglická slanina
tmavá jíška Knorr
hermelín

Postup přípravy

Maso nařízneme na okrajích, aby se nekroutilo. Naklepeme. Posypeme kořením steak a kořením na americké brambory. Zprudka opečeme na trošce oleje.
Do pekáče nasypeme cibuli na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
hadová specialita se smetanou

hadová specialita se smetanou

Potřebné ingredience

vepřové maso plecko pul kila,cibule,sůl,sádlo. těsto na dlouhé hady:pul kila hladké mouky,1žička soli,1 lžička octa a 3 deci vody.

Postup přípravy

maso nakrájíme na menší kostky a na sádle na panviččce je opečeme a přidáme jemně nakrájenou cibuli až bude hezky opečené nandáme na pekáč a pečeme do měkka.těsto připravíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Anglická omáčka -MOOOOOOOOOC DEKUJI INESS

Anglická omáčka -MOOOOOOOOOC DEKUJI INESS

Potřebné ingredience

Suroviny: 1/2 kg libové vepř. plece, 100 g anglické slaniny, 1 střední cibule, 3-4 lžíce hl. mouky, 4 lžíce smetany, 1 lžíce plnotuč. hořčice, sůl, pepř

Postup přípravy

Postup:
Maso nakrájíme na plátky, opepříme a v hrnci na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran (aby se ,,zatáhly"). Během smažení si nakrájíme cibulku a slaninu na…

Zobrazit více...

Kategorie