Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso na zelenině

Vepřové maso na zelenině

Potřebné ingredience

vepřové maso,olej,cibule,kapie,bílá paprika,rajče,kyselá okurka,sůl,grilovací koření,sladká paprika,solamyl

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibuli přidáme sladkou papriku,maso na kostičky,grilovací koření,sůl a osmahneme,podlejeme vodou a dusíme do poloměkka.Pak přidáme rajče na kostičky,papriku na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
OBLOŽENÉ VEPŘOVÍ A HOVĚZÍ PLÁTKY (vařil manžel)

OBLOŽENÉ VEPŘOVÍ A HOVĚZÍ PLÁTKY (vařil manžel)

Potřebné ingredience

4vepřové plátky (hovězí ), 1 cibule,hořčice,zelenina na oblohu, 3,vejce, pepř,sůl, worčestr,soja

Postup přípravy

Vepřové plátky naklepeme osolíme a opepříme ,to uděláme i u hovězího masa, a na pánvi s olejem opečeme a pokapeme worčestrem a sojovkou,,,a pečeme doměkka déle trvá hovězí.Mezi…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Potřebné ingredience

Libový vepřový bok bez kosti: sůl,5 stroužků česneku,kmín. Nádivka :3 housky,1 vajíčko,kousek libového salámu,1 cibule,3 stroužky česneku,1 mrkev,1/2 zelené papriky,sůl,pepř,zelená petrželka a libeček.Na zahuštění trochu strouhanky.

Postup přípravy

Bůček uprostřed nařízneme až ke kraji a uděláme kapsu.Osolíme i vnitřek a pořádně načesnekujeme.Když to uděláte den předem,bude to ještě lepší.Nacpeme nádivku a režnou nití…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřová hamburská kýta

vepřová hamburská kýta

Potřebné ingredience

750gramů vepřové kýty nebo plece,100gramů šunky,125gramů sladkokyselých okurek,40gramů tuku,80 gramů cibule,200gramů kořenové zeleniny,celý pepř,nové koření,bobkový list,tymián,2cl octa,štáva z půlky citronu,1lžička hořčice,5dl vývaru,nebo vody,2dl mléka,200gramů smetany,50 gramů hl.mouky,30gramů slaniny

Postup přípravy

vepřovou kýtu prošpikujeme kousky okurky a šunky,část si necháme do omáčky a osolíme.na tuku osmažíme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu,přidáme koření a zakápneme octem a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kapusta a vepřoví vrabci

Kapusta a vepřoví vrabci

Potřebné ingredience

Jedna větší kapusta,brambor,sůl,pepř,hl.mouka,sádlo,anglická slanina,vepřové maso na kostky(plec),cibule,česnek,drc.kmín.

Postup přípravy

Na plech dáme kostky masa,posolíme,opepříme,drc.kmín,zalejeme vodou,posypeme cibulí na hrubo a česnekem. Přikryjeme plechem a pečeme asi hodinu,potom jen na půl hodky na dopečení…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kostky na provensálu -DEKUJI BIBINCE Z TOPRECEPTY.CZ

Vepřové kostky na provensálu -DEKUJI BIBINCE Z…

Potřebné ingredience

Suroviny: 800 g vepřového masa, 1 cibule, 1 červená kapie, 1 bílá paprika, 1/2 salátové okurky(nebo cukety), 1 rajče, 1 vrchovatá lžička provensálského koření, 1 lžíce červené papriky, 1 lžíce solamylu, sůl, olej

Postup přípravy

Postup:

Na olej dáme orestovat nakrájenou cibuli, přidáme červenou papriku, provensálské koření a sůl, na kostky nakrájené maso, zalijeme vodou a necháme dusit. Když je…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Frýdecká kotleta v alobale

Frýdecká kotleta v alobale

Potřebné ingredience

plátek vepřové kotlety bez kosti,cibule,brambory,česnek,pepř,drcený kmín,sladká paprika,grilovací koření,sůl,anglická slanina,žampiony,kapie,sádlo,alobal

Postup přípravy

Naklepané maso osolíme a opepříme.Oloupané brambory nakrájíme na plátky a v míse promícháme se solí,pepřem,paprikou,kmínem a jemně nakrájenou cibulí,grilovacím kořením.Alobal…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rošťáci

Rošťáci

Potřebné ingredience

4 vepřové řízky, 2 vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžička soli, 1 lžička pepře, 1 lžíce vegety, 1 lžíce worcestru, 2 lžíce solamilu.

Postup přípravy

Vepřové řízky naklepat. Všechny suroviny smícháme dohromady a naklepané řízky do směsy naložíme na 24 hodin. Druhý den řízky opečeme po obouch stranách.Příloha opečené hranolky (…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Potřebné ingredience

400g rohlíků(veky),2 větší cibule,150g uzeného masa(vařené),150g slaniny,4lžíce sádla,sůl,pepř,muškát. květ,400ml mléka,6lžic hrubé mouky,2vejce,400g kysaného zelí,1lžička hl. mouky,kmín,3lžíce cukru.

Postup přípravy

Rohlíky nakrájíme na kostičky a osušíme v troubě,nebo ji nakrájíme předem a necháme oschnout.Cibuli nakrájíme na drobno,uzené a slaninu na kostičky.Pak polovinu slaniny a cibule…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PEČENÉ BRAMBORY S MASEM

PEČENÉ BRAMBORY S MASEM

Potřebné ingredience

600g masa (vepřoví) ,2 velké cibule ,1 kg brambor, sůl, koření, olej ,1 šlehačka, žampiony 2 (plechovka)

Postup přípravy

Maso osolíme ,posypeme gyros kořením ,promícháme s trochou oleje a necháme odležet asi 1 hodku...cibuli,žampiony ,brambory nakrájíme na plátky.Brambory promícháme se solí ,kmínem…

Zobrazit více...

Kategorie