Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 331 návštěvníků)

Úžasný králík !!!!!!!!!!

0.0
Úžasný králík !!!!!!!!!!

Potřebné ingredience

1x králík
cibule
anglická slanina
hořčice
2x šlehačka
sůl

Postup přípravy

Já ani mé děti nemáme rádi králíka(děti ani cibuli),ale chtěla jsem udělat radost manželovi.Našla jsem úžasný recept,tak děti jedli králíka i cibuli a bez řečí :0))
Oloupeme cibuli(čím víc tím líp mi dali 3 velké)nakrájíme na plátky a položíme na dno zapékací mísy.Králíka posolíme,pomažeme hořčicí a položíme na cibuli.Na králíka poklademe anglickou slaninu.Vše zalijeme šlehačkami a vložíme do trouby.Pečeme asi hodinu a půl,při 220°c.
Je měkký a moc dobrý,mohlo by se použít i kuře :0)Přeji dobrou chutˇ !!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Gina77 11. 12. 2011, 8:04
Krásné nedělní, adventní ráno děvčata :-) Jdu na toho králíčka, nemohla jsem přehlédnout tolika chváli, a nevím jak ho zrovna upravit, tak s hurá do toho :-) |:o) Po obídku písnu jak to dopadlo :-) (Y) |:o)
Veselka0jana 7. 11. 2011, 11:59
Tak králík je v troubě, tak snad bude vypadat tak krásně, jako ten váš. ,-) Děkuji za prima recept a s dovolením řadím mezi oblíbené (Y) Hezký den (F) (F) (F) (clamp) (clamp)
MPJ 14. 10. 2011, 15:09
děkuji moc jste zlatá. :-) :-) :-) :-)
sieta 3. 9. 2011, 22:15
Dnes jsem dělala a byl výborný, maso nebylo vůbec suché, tatíček chválil (Y) (jidlo)
greenova 5. 6. 2011, 14:53
Dnes byl u nás k obědu, je opravdu moc dobrý. Stále jsem ho dělala jen na česneku, ale tohle je úplně jiný rozměr chuti :-p Vynikající!!!! (zajic)
zivnacka 1. 5. 2011, 18:49
Králík byl (Y) (Y) (Y) ,moc dobrý,rychlý recept,no super |:o)díky za inspiraci,určitě si ho zase uděláme (clamp), (clamp) (clamp) Vendula.
marz 10. 4. 2011, 19:07
no tak to byla bašta-skvělej recept (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)jo a dala jsem krémžskou hořčicu.
petazeli 30. 3. 2011, 13:04
Dnes jsme měli k obědu a byl výborný!!!!Děkujeme za recept! (pl) (clamp)
Baffi1 6. 3. 2011, 11:49
(F) (F) (F) Dobrý den Luci ! Váš receptík opravdu nemá chybu - sklidila jsem chválu i od manžela, a ten bývá jinak hodně kritický ,-) . Moc děkuji za skvělý a jednoduchý recept ! (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (hello) (hello)
LuckaŠ 7. 2. 2011, 11:31
To zní dobře (Y) Mám tu zrovna jednoho čerstvě klepnutýho micáče, tak vyzkoušíme. Doufám, že bude chutnat i marodům |:o)
LuckaŠ 11. 2. 2011, 11:36
@LuckaŠ Tak jsme vyzkoušeli, vymetli pekáč, za ušima se oblízli a příště to uděláme zas ,-) (H)
Kaacenkaa 12. 10. 2010, 10:47
můzu mit dotaz? Asi bude hloupy, ale muzu tam dat celyho kralika nebo musi byt porcovany? Diky, ,-) (F)
JanaS73 18. 7. 2010, 12:47
Tak jsem dnes také vyzkoušela. Opravdu moc dobré (Y) Králíka moc nemusím, ale takhle byl výborný (clamp) Určitě zase udělám. Děkuji za recept. (hello)
NIRI 17. 7. 2010, 9:15
Vyborný recept a ještě lepší chut.Fakt moc dobry králíček. (Y) (Y) (Y) (Y)Dnes dělam už po několikáté!
mireckaneo 30. 5. 2010, 6:49
Dobrý den Luci (flower) (flower).Musím říct že králik byl luxusní (Y) (clamp).Opravdu jsem lepšího nejedla |:o).Celá rodinka si náramně pošmákla (kytara).Jiného už nebudem dělat (L).
Marci75 28. 3. 2010, 11:42
Lucko, dělám dnes králíčka podle Vás, už voní z trouby, těším se na něj jako malá ,-) Výborný, jednoduchý recept (Y) (jidlo)
ZZdeny 28. 3. 2009, 11:19
(hello)Dobrý den Šárko, Váš recept je parádní |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)!Králík mi nikdy moc nechutnal, ale tento je k (zajic), už jiného ani nedělám, moc díky za inspiraci (L)!
krausin 25. 3. 2009, 10:08
Takhle tohle je absolutně božský pokrm (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Měli jsme ho s bramborama pečenýma v troubě. MŇAM!!!!!! Díky za skvělý recept |:o) |:o)
LUCYSEK 25. 3. 2009, 13:20
@krausin Děkuji všem za komentáře (L) (L) (L) jsem ráda že králík má takový úspěch. (Y) (Y) (Y) Tak hlavně že jsem mohla poradit a že všem chutná (H)
luuciee.mich 18. 3. 2009, 10:16
Vynikající (Y) (Y) (Y) :-) :-) Králika doma moc nemusíme, ale když jsem ho udělala podle tohohle receptu, tak u stolu bylo ticho a všem se dělali boule za ušima. Doopravdy moc dobrý, zkusím to i z kuřecího.. Děkuju za recept (F) (F) (F) (F)
majaHa 6. 3. 2009, 19:52
Dobrý večer, králíček leží v lednici a tešíme se na zítřek jak si ho obložíme slaninou a šlehačkou :-) Jen nevím jestli k tomu rýži, knedlík, nebo i zmiňované těstoviny :-))) Díky za dobrý recept, ráda se nechám inspirovat. Martina
midnight 24. 1. 2009, 0:35
Díky za skvělý recept! (Y) (clamp) Dělala jsem tohoto králíka již několikrát a dětem a manžovi strašně moc chutná. I můj taťka řekl,že je vynikající,že lepší, než králík od jeho sestry -skvělé kuchařky. (radost) Jako přílohu mám jasmínovou rýži- dělám ji v plastovém "papiňáku" v mikrovlnce a chutná jako z hrnce na rýži. (L) (hello)
Lenka Z 6. 6. 2010, 10:41
@midnight Petro, můžu se zeptat jak děláte tu rýži v mikrovlnce? díky Lenka
midnight 30. 9. 2010, 23:58
@Lenka Z Leni, papiňák od Tescomy se mi rozbil, tak jsem si pořídila rýžovač od Tupperware. Ten je kvalitní a vydrží :-) Do nádoby dám 2 hrnky jasmínové rýže (několikrát propláchnuté a okapané), 3 a čtvrt hrnků vody, lžíci soli, zamíchat, přiklopit víky a v mikrovlnce "vařit" 17 minut při plném výkonu, potom ještě nechat 5 min rýži v rýžovači (uzavřeném) ustát před podáváním. Pak už jen servírovat :-) Jasmínovou rýži kupuji u vietnamců- ta je super a i levnější... Dobrou chuť! Petra

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie