(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Dušená vepřová játra
Potřebné ingredience
olej, cibule, vepřová játra, hladká mouka, sladká paprika, nové koření, celý pepř,sůl
Postup přípravy
Cibuli nakrájenou na kostičky osmažíme na oleji do růžova, přidáme 1 až 2 lžičky mleté sladké papriky, přidáme na kostičky nakrájená, omytá vepřová játra a opražíme dokud si maso nepustí štávu, poté přidáme asi 2-3 lžíce hladké mouky, chvíli opražíme dohněda ( stále mícháme, pozor na připálení ) zalijeme studenou vodou, aby bylo maso ponořené. Přidáme pár kuliček nového koření a celý pepř . Vaříme v papiňáku cca 20-30 minut, dokud není maso měkké. Omáčku můžeme ještě před koncem vaření zahustit trochou hladké mouky dobře promíchané s vodou.Solíme vždy až nakonec ( jinak by nám maso ztvrdlo ).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé