(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Kološvárské zelí
Potřebné ingredience
4 pytlíky rýže,500g mletého masa,1 sterilované zelí,sůl,cibule,sladká paprika,sýr na strouhání
Postup přípravy
Uvaříme rýži dle návodu,mleté maso orestujeme na cibulce a zelí chvilku podusíme a ochutíme běžným způsobem.Vše smícháme v zapékací misce,přidáme sladkou papriku a posypeme sýrem.Pečeme v předehřáté toubě cca 220°/20min a je hotovo.Rychlé,levné,jednoduché a VÝBORNÉ.
DOBROU CHUŤ!!
DOBROU CHUŤ!!
připravíme si ingredience
každé zvlášť uvaříme
smícháme a posypeme sladkou paprikou
posypeme sýrem a zapečeme
A JE HOTOVO!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
šamotka
(upraveno)
8. 11. 2012, 0:01
nigina
(upraveno)
15. 4. 2009, 17:58
Je to akési kapánek pozmenené Poznám to ako Koložvársku kapustu (alebo po česky zelí) a robievame to trochu inak ... http://nasavareska.blogspot.com/2009/03/kolozvarska-kapusta.html ...možno to niekto poznáte takto
jilly
(upraveno)
21. 6. 2009, 17:42
@nigina
jasne, takto sme to vzdy varili doma
HANĎA1303
(upraveno)
3. 4. 2009, 11:31
dělala jsem včera nemáááááááá chybu
fojtíšek
(upraveno)
12. 2. 2009, 18:10
Dobrý den, ani nevíte, jakou radost z receptu jste mi udělala. Když jsem byla malá, tak to máma uvařila a mně jako jediné to chutnalo. Nikdo další to jíst nechtěl. Ségře pak bylo i špatně. (já vím,že to jídlem nebylo, ale byla to pak záminka pro to, už nikdy to nevařit.) recept byl ztracen a založen kamsi a teďka si to konečně můžu udělat znova!
Jaruš53
(upraveno)
6. 2. 2009, 20:52
Váš receptík jsem nezkoušela, nechci ho tudíž hodnotit, ale vím , že dříve to bylo hodně oblíbené jídlo, které nám už vypadlo z jídelníčků. Děkuji Vám za oživení paměti. Jenom si pamatuji, že ho dělávala maminka bez sýra, dávala tam pikantní koření, kysané zelíčko-bílé a klobásku na kolečka. Mějte se hezky a děkuji za inspiraci.
Ludana
(upraveno)
6. 2. 2009, 16:27
vypadá to super , vyzkoušíme