SRNČÍ NA VÍNĚ
Potřebné ingredience
NEVÁŽÍM, VŠE JE SPÍŠE OD OKA. 500 G MASA, 0,5 L ČERVENÉHO VÍNA, DVĚ VĚTŠÍ CIBULE, SŮL, KOŘENÍ DIVOČINA, TUK, RAJSKÝ PROTLAK, JÍŠKA NA ZAHUŠTĚNÍ, BRAMBORY.
Postup přípravy
NALOŽENÉ MASO - ULEŽELÉ PŘES NOC, POUZE TROCHU OLEJE A KOŘENÍ DIVOČINA
CIBULKU HEZKY DOZLATOVA NA OLEJI A PAK PŘIDÁM MASO, OSOLÍM
MASO PODLEJI PŮL LITREM ČERVENÉHO VÍNA, PŘIDÁM 3 LŽÍCE KEČUPU, POUŽÍVÁM SLADKÝ
VAŘÍM S OKRYTOU POKLIČKOU, ABY SE ODPAŘILO VÍNO
A JAKO PŘÍLOHA U NÁS VEDOU BRAMBORY PEČENÉ NA PLECHU, ALE VYNIKAJÍCÍ JE I S KNEDLÍKEM, TĚSTOVINAMI, PEČIVEM, VAŘENÝMI BRAMBORY ........
NECHTE SI CHUTNAT :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé