(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vepřová pečínka na masácích
Potřebné ingredience
6 plátků vepřového masa (krkovice nebo kotleta), cca 300 g čerstvých nebo zmrazených masáků, 5 dkg anglické slaniny – spíš tučnější, sůl, kmín, tymián
Postup přípravy
Plátky masa osolíme a vyskládáme (nenaklepané) do pekáčku. Zasypeme na kousky nakrájenými masáky a na kostičky nakrájenou anglickou slaninou. Podlijeme vodou. Poté lehce pokmínujeme a posypeme špetkou tymiánu (můžeme přidat snítku čerstvého a po upečení ji odstranit) Pečeme při teplotě 150 stupňů asi 45 minut.
Je možno podávat s bramborem, rýží nebo jen čerstvým chlebem. Mňam!!!
Je možno podávat s bramborem, rýží nebo jen čerstvým chlebem. Mňam!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé