Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 102 návštěvníků)

Pivovarská bašta

0.0
Pivovarská bašta

Potřebné ingredience

asi 3/4 kg vepřové libovější plece,olej asi 3 lžíce,1 cibuli,1pórek,1dl piva,4lžíce sladkého kečupu/může být i víc/,česnek 3-5 stroužků,sůl,pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a zprudka ho na oleji opečeme/pro urychlení-dělám v papiňáku/,přidáme sůl,pepř,utřený česnek,kečup podlijeme pivem a chvilku podusíme-asi 10 minut.Pak přidáme nakrájenou cibuli a pórek ,trochu podlijeme vodou a dusíme do měkka./v papiňáku asi 20 minut/.Pak papiňák otevřeme a ještě vydusíme, aby nám zbyla jenom šťáva-pokrm se ničím nezahušťuje -podává se s opékaným bramborem nebo hranolky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie