(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Domácí křenex
Potřebné ingredience
300-400 g očistěného křenu,2 dcl převařené studené vody,1 dcl oleje,1PL cukru,1 PL octu,1 KL soli
Postup přípravy
Křen nakrájíme na menší dílky a rozmixujeme se všemi přísadami.Plníme do suchých malých skleniček.Vydrží i nějaký měsíc v ledničce,neztratí křenovou chuť a je stále bílý.Nesteriluje se.Uchováme v ledničce.Je chutnější jak kupovaný :-)))))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Marti W.
(upraveno)
5. 11. 2016, 11:52
Taky děláme. Je to opravdu třaskavina. Když se dají 1-2 lžičky do horkého vývaru, je z toho skvělý lék na ucpané dutiny.
lenunada
(upraveno)
15. 7. 2016, 21:15
znám a potrvzuji , že je perfektní a dlouho vydrží a je to síla
johnynka
(upraveno)
15. 7. 2016, 16:48
díky za recept
P.A.V.L.A
(upraveno)
1. 1. 2014, 20:07
koblizek63
(upraveno)
12. 1. 2014, 19:10
@P.A.V.L.A
děkuji
cokyna68
(upraveno)
17. 12. 2013, 12:52
V pátek vyzkouším,než zamrzne zem jinak už nic nevykopem pak dám určitě vědět jak dopadl.Děkuji za recept.
koblizek63
(upraveno)
1. 1. 2014, 19:06
@cokyna68
tak doufám ,že chutnal.Já křen kupuji .Domácí křen je určitě víc silnější