Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pečenáče ze smaženého kapra

0.0
Pečenáče ze smaženého kapra

Potřebné ingredience

Podle množství zbylých kapřích řízků: 1/2 l 8%: octa, 1/4 l vody, kousek celeru, petržele, 2 středně velké mrkve, 15 kuliček nového koření, 20 kuliček pepře, 3 bobkové listy, 1 rovná pol. lžíce cukru, 1/2 lžičky soli, 2 stř. velké cibule.

Postup přípravy

Mimo cibule vše svaříme, cca 5 min., do větší zavařovací sklenice naskládáme smažené kapří řízky, které prokládáme půlkolečky cibule. Zalejeme prochladlým lákem a asi na týden uložíme do chladu, aby se rozložily větší i menší kůstky. Já kapra filetuji, tím je zbaven větších kostí, takže se pečenáče dají konzumovat už na silvestra.
Dobrou chuť po celý nový rok.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MajkaKi 24. 12. 2016, 20:28
(Y)dekuji za recept delala jsem uz loni a jsou super. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie